Tilbud på rejer

Rejer på tilbud

En klassisk rejecocktail, en lækker rejesalat til brødet eller en krydret gang thai-curry til aftensmad. Rejer er en smagfuld og populær spise til både frokost og aftensmad, og du har mange muligheder for at integrere dem i spændende opskrifter og skabe velsmagende retter. Forkæl dig selv og dem, du holder af, med et lækkert stjerneskud eller hjemmelavet sushi. Eller hvad med at prøve nogle eksotiske indbagte rejer? Der er mange muligheder.

Uanset om du er mest til kutterrejer, koldtvandsrejer, tigerrejer eller økologiske rejer, så finder du lige, hvad du leder efter her på siden. Vi har samlet alle de bedste tilbud på rejer, så du kan spare stort. Gå på tilbudsjagt her.

Sunde, lækre rejer til en god pris

Der er mange gode grunde til at lave mad med rejer. Rejer er sunde og enkle at tilberede, og du kan selv vælge, om du foretrækker dem ferskt eller fra frost. Da de kun lige kort skal ind og vende på panden eller i wokken, egner de sig perfekt til, når det skal gå hurtigt og samtidig være smagfuldt. Rejer er således den perfekte hverdagsspise.

De fleste rejer bliver importeret til Danmark fra Grønland, Canada og Asien, men der findes også rejer i vore egne farvande. Ønsker du at anvende vesterhavs- eller østersørejer for at give din madlavning et lokalt touch, så er der med andre ord også god mulighed for det. Mange store supermarkeder byder på et stort udvalg af lokale og importerede rejer. Find ugens tilbud fra fx Royal Greenland, Glyngøre og Nordic Seafood lige her og spar stort.

Lækre opskrifter med rejer

Der findes et hav af lækre opskrifter med rejer. Her får du to simple af slagsen, som du kan overraske familie og gæster med.

1. Rejer i thai-inspireret marinade:

Bring østens krydrede smagsoplevelse til dit køkken med denne lækre marinade. Bland ½ tsk finthakket ingefær, 2 tsk friskpresset limesaft, ¼ tsk tørret chili, ¼ tsk sojasauce og lidt groft salt i en skål og tilsæt én gul peberfrugt skåret i tynde skiver. Kom 200 g afdryppede store rejer i marinaden og lad dem stå i køleskabet i en times tid. Når du så er klar, er dine rejer klar til at blive stegt eller grillet. Egner sig perfekt til salater, wokretter eller pitabrød.

2. Rejer på halve avocadoer:

Skær tre avocadoer i halve og dryp dem i citronsaft. Lav en dressing af cremefraiche og tomatpure og smag til med sukker, salt og peber. Dressingen fordeles i avocadoerne. Herpå lægges afdryppede rejer samt en smule frisk dild som pynt. Anret og placer i køleskab. Så er dine rejer på avocado klar til at blive serveret med et godt stykke groft brød, når du er klar.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk