Netpris tilbud

Netpris er grænsehandel, bare på nettet. Med den feature kan du lave dine indkøb hjemme fra sofaen, uden at skulle til Tyskland, men får samtidig de samme lave priser på en lang række produkter med mulighed for at få det hele bragt hjem til dig. Det betyder sodavand uden pant, og produkter med tysk moms. Du bliver hele tiden opdateret på fragtprisen med 4 forskellige leveringsmetoder, så du kan se hvordan den udvikler sig. Netpris er oplagt til dig der ikke bor tæt på grænsen, eller som bare ønsker et alternativ til de klassiske grænsehandelbutikker som Fleggaard, Calle, Otto Duborg, fakta Tyskland o.lign. 

Øl, sodavand og slik til lave priser

De absolut mest populære varer når vi snakker grænsehandel er og bliver øl, sodavand og slik, og det er også med god grund. For ved at købe netop disse produkter i Tyskland er der virkelig mange penge at spare. Hos Netpris finder du også tilbud på disse populære varer og brands som Tuborg, Carlsberg, Royal, Coca-Cola, Sprite, Pepsi og Pepsi Max, Haribo, Marabou, Ritter Sport og mange flere. Du finder således nøjagtig de samme mærker som du kender fra de lokale supermarkeder og grænsehandel, bare online, og med mulighed for at få det leveret lige til døren. 

Du finder selvfølgelig også langt flere produkter end blot øl, sodavand, slik og chokolade. Der er også masser af normale dagligvarer som opvaskemiddel, frugt og grønt, kød, mælk, ost, tandpasta og meget mere. 

Nødder på tilbud

Netpris har også et stort udvalg af nødder hvor priserne er langt lavere end hvad man kan købe det til i Danmark. Her finder du alle de populære nødder som mandler, hasselnødder, valnødder, peanuts, cashewnødder, og også chiafrø.

Så er du blevet træt af alle de traditionelle grænsebutikker, så kan Netpris i den grad være noget for dig. Søg hurtigt blandt mere end 1500 populære varer, og skulle der være noget der mangler fra sortimentet, er det altid muligt at kontakte kundeservice for at gøre oplevelsen endnu bedre. 

Grænsehandel leveret til døren

Du kan selv vælge om du vil afhente din ordre i Tyskland, eller om du ønsker at få den leveret direkte til døren. Netpris tilbyder en lang række muligheder for at få leveret varerne, og til fragtpriser der starter fra 39,90 kroner. Skal du alligevel et smut til Tyskland, så kan du med fordel vælge selv at hente varerne og selv sørge for at få dem fragtet hjem. 

Aktuelle tilbud fra Netpris

Her på siden finder du altid de aktuelle tilbud fra Netpris, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over hvad du skal have næste gang du bestiller. Ønsker du at vide mere om Netpris, så kan du læse mere her