Dagligvarer

Få inspiration til dine indkøb i hverdagen

Savner du et overblik over, hvor du kan finde de bedste tilbud på dagligvarer? Her på siden kan du altid holde dig opdateret omkring ugens tilbud, og finde dine dagligvarer til de bedste priser.
Loader

  Hverdagens trummerum

  Kører madlavningen lidt på rutinen, og er det ofte de samme madretter, som du disker op med? Det kender vi alle. Sommetider kan vi trænge til lidt ny inspiration. Tag et kig i tilbudsaviserne ovenfor, og bliv inspireret til nye og spændende madretter - og så endda på budgetvenlig vis, da tilbudsaviserne altid rummer gode tilbud på dagligvarer.

  Sådan bager du den perfekte pizza

  Læs blogindlægget her

  Loader

   Gæster og god mad

   Skal du have gæster på besøg inden længe? De fleste af os kan godt lide at kredse lidt ekstra om madlavningen, når vi byder venner og familie på middag. Men en sådanne aften kan hurtigt blive en dyr affære - især hvis du ikke lige har fået tjekket tilbudsaviserne efter for gode tilbud på dagligvarer. Planlæg dine indkøb på forhånd og gør klar til en overdådig middag på budget. 

   Tilbud på rodfrugter

    Vinteren er begyndt, og det betyder julehygge

    Når kulden begynder at trænge sig på uden for, må man godt hygge lidt ekstra inden for. Det kan man jo tolke som man vil, men god mad er en god hyggespreder samt noget varmt at drikke. Vi har fundet lidt tilbud frem til vinterhygge og god julemad:

    Fløde skal der til!

     Udvalgte tilbud på and

      Udvalgte tilbud på snaps

       Grænsehandel hjemme fra sofaen

       Hos Netpris Online kan du shoppe alverdens grænsehandel produkter uden, at du behøver at tage over grænsen. Her kan du nemlig shoppe grænsehandel produkter til de lave priser hjemmefra! Nemmere bliver det ikke.

       Er der styr på den søde tand?

       Det er som om man får mere lyst til is og søde sager, i takt med det bliver mørkere uden for.  Lad dig friste af tilbuddene nedenfor:

       Tilbud på slik

        Dear stomach, you are bored, not hungry!

        unknown

        Sundere snacks eller morgenmad

        Selvom det er godt med noget lækkert en gang imellem,  må vi ikke glemme at passe på vores krop. Det er fristende at dykke ned i fryseren efter is eller ind i den dybe slikskuffe. Find alternativer, som du synes smager (næsten) lige så godt. Så bliver det nemmere at stoppe sukkertrangen. 

        Spis et par nødder som snack, når du bliver lækkersulten

         5 opskrifter på hjemmelavet dressing

         Læs blogindlægget her

         Hvilke dagligvarer er de mest populære?

         Hver dag bruger mange mennesker vores hjemmeside til at finde tilbud på forskellige dagligvarer. Hver måned giver vi dig en Top 10 liste over de mest søgte varer for den pågældende måned sidste år. Lad dig inspirere af listen nedenfor, og bliver du SÅ inspireret, at du bare er nødt til at købe en af varerne - så klikker du bare på varen, og kommer straks til en oversigt over alle aktuelle tilbud på den pågældende vare.

         Top 10 mest søgte varer i november sidste år

         1. Skyr
         2. And
         3. Æg
         4. Kylling
         5. Smør
         6. Flæskesteg
         7. Suppe
         8. Pepsi Max
         9. Oksekød
         10. Julekalender