Dagligvarer

Få inspiration til dine indkøb i hverdagen

Savner du et overblik over, hvor du kan finde de bedste tilbud på dagligvarer? Her på siden kan du altid holde dig opdateret omkring ugens tilbud, og finde dine dagligvarer til de bedste priser.
Loader

  Hverdagens trummerum

  Kører madlavningen lidt på rutinen, og er det ofte de samme madretter, som du disker op med? Det kender vi alle. Sommetider kan vi trænge til lidt ny inspiration. Tag et kig i tilbudsaviserne ovenfor, og bliv inspireret til nye og spændende madretter - og så endda på budgetvenlig vis, da tilbudsaviserne altid rummer gode tilbud på dagligvarer.

  Loader

   Gæster og god mad

   Skal du have gæster på besøg inden længe? De fleste af os kan godt lide at kredse lidt ekstra om madlavningen, når vi byder venner og familie på middag. Men en sådanne aften kan hurtigt blive en dyr affære - især hvis du ikke lige har fået tjekket tilbudsaviserne efter for gode tilbud på dagligvarer. Planlæg dine indkøb på forhånd og gør klar til en overdådig middag på budget. Se alle aktuelle tilbud på suppe nedenfor!

   Sunde tilbud til det nye år

   Det kan være svært at komme igang med den helt sunde livsstil. Prøv i stedet at ændre lidt af gangen. Du kan foreksempel eksperimentere med sunde salater til aften, udskifte morgenbollerne med skyr, eller spise frugt og grønt i stedet for guf. 

   Dear stomach, you are bored, not hungry!

   unknown

   Dagligvarer i grænsebutikkerne

   Loader

    Hvilke dagligvarer er de mest populære?

    Hver dag bruger mange mennesker vores hjemmeside til at finde tilbud på forskellige dagligvarer. Hver måned giver vi dig en Top 10 liste over de mest søgte varer for den pågældende måned sidste år. Lad dig inspirere af listen nedenfor, og bliver du SÅ inspireret, at du bare er nødt til at købe en af varerne - så klikker du bare på varen, og kommer straks til en oversigt over alle aktuelle tilbud på den pågældende vare.

    Top 10 mest søgte varer i april sidste år

    1. Smør
    2. Skyr
    3. Øl
    4. Æg
    5. Is
    6. Fløde
    7. Gas
    8. Kylling
    9. Coca Cola
    10. Laks
    Luk

    Lær at bage uden gær med surdej

    Se mere her