Træbriketter

Træbriketter til de bedste priser

Træbriketter er guld værd, når det er koldt i huset eller sommerhuset. Brug træbriketter i løbet af dagen til at holde hytten varm og suppler indimellem med almindelig brænde for hyggens skyld. De fleste synes, at rigtig brænde til brændeovnen er hyggeligst, men træbriketter har mange fordele, når det først og fremmest er vigtigt at få varme i huset. Se de gode tilbud her på siden på knastørre træbriketter – perfekt til brændsel.

Få mere at vide...

Træbriketter til sommerhuset

Træbriketter er et 100 % naturprodukt. Træbriketter er lavet af savsmuld og savspåner, der presses sammen under højt tryk. Savspåner er ligesom savsmuld et affaldsprodukt fra industrien. Savsmuldet kommer fra store møbelfabrikker, så på den måde er træbriketter en del af en bæredygtig produktion. Når det bliver presset sammen med savspånerne, kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at bruge kunstigt bindemiddel. Mange typer af træbriketter er dog fremstillet uden kunstige tilsætningsstoffer. Desuden er træbriketter nemme at opbevare, fylder ikke meget og er nemme at flytte rundt på. Fordi de er et naturprodukt, er der ingen affaldsstoffer, der giver meget røg eller gnister. Briketterne brænder stabilt og giver mindre aske. Asken kan for øvrigt bruges som gødning til roserne i haven. Ved brug af træ kan indeklimaet blive mere fugtigt, for selvom træet ser tørt ud, afgiver det alligevel fugt. Der kan også være irriterende ting på brændet såsom jord, bark og insekter. Se de mange gode tilbud fra ugen. Du kan købe lidt ekstra, så du altid har træbriketter i huset.

Tilbud på træbriketter (3)

Træbriketter 8 pk.
Til 23/8
Træbriketter 8 pk.
Til 24/8

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.