Tilbud på træbriketter

Træbriketter på tilbud

Har du brændeovn i huset eller sommerhuset? Så sætter du med sikkerhed pris på den helt særlige stemning, som ovnens flammer spreder i dit hjem, især i den kolde årstid. Træbriketter er guld værd, når det er koldt i huset eller sommerhuset. Du kan bruge briketter i løbet af dagen til at holde hytten varm og indimellem supplere med almindelig brænde for hyggens skyld. Det giver dig et rigtig godt resultat til en god pris.

De fleste mennesker synes, at rigtig brænde til brændeovnen er hyggeligst, men træbriketter har også mange fordele, når det først og fremmest er vigtigt at få varme i huset. Træbriketter er lette at have med at gøre, og du kender kvaliteten på forhånd. Se alle de gode tilbud her på siden på knastørre træbriketter – perfekt til brændsel i hjemmet – og spar stort på dit næste indkøb.

Gode tilbud på træbriketter, der er lette at håndtere

Briketterne består af tørt savsmuld eller træspåner, der er presset sammen. Briketterne er således en koncentreret form for brændsel, hvor fugtighedsgraden holdes på et minimum. De fremstilles i en størrelse, der gør dem lette at håndtere og som gør, at de passer ind i enhver brændeovn. Briketter er direkte klar til brug og skal ikke først tørre, som træ skal.

Generelt er det dejlig let at opbevare og anvende briketter. Så snart du har fjernet emballagen, der er med til at holde fugten ude, er dine briketter klar til brug. Det betyder, at du er meget fleksibel i forhold til opbevaringen af dine briketter. Især hvis du også har andre varmekilder, som eksempelvis varmepumper eller lignende, og kun bruger ovnen til hygge, er briketter en rigtig god måde at tænde op i ovnen på.

Selvfølgelig er det hyggeligt med lyden af et stykke træ, der knaser inde i brændeovnen, men på grund af briketters praktiske anvendelighed er de et rigtig godt alternativt til træ i brændeovnen og også gode at supplere med.

Billige briketter fra dine lokale forhandlere

Uanset om det er Bilka, Harald Nyborg eller et tredje stort supermarked, der er placeret i nærheden af dig, så vil du løbende kunne finde gode tilbud på briketter. Vi har samlet alle de bedste priser på briketter ét sted, så det er så let og overskueligt som overhovedet muligt for dig at finde det rette tilbud om det så er fra jem & fix eller BAUHAUS. Find alle de bedste priser på briketter lige her og spar stort på dit næste storkøb. God tilbudsjagt.

Få mere at vide...
  Hvad indeholder træbriketter?
  Træbriketter består hovedsageligt af savsmuld og træspåner der bliver presset hårdt sammen under stort tryk. De bliver således produceret af restprodukter fra den almindelige træproduktion.
  Hvor finder jeg den bedste pris på træbriketter?
  Du kan selvfølgelig gå fra byggemarked til byggemarked og sammenligne priser, men du kan også benytte dig af vores platform hvor du altid får de aktuelle tilbud, og kan sammenligne priserne på tværs, og holde op imod hvilke butikker der ligger bedst ift. dig. 
  Hvor længe holder træbriketter?
  Generelt brænder træbriketter lidt længere end traditionelt brænde, bl.a. fordi træbriketter består af hårdt sammenpresset træ. Dog er briketterne en anelse dyrere end træ.
  Hvor kan jeg købe træbriketter?
  Træbriketter kan efterhånden købes mange forskellige steder, men byggemarkederne er altid et godt udgangspunkt. Ellers kan specialforretninger som pejsecentre o.lign. også forhandle træbriketterne. 

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk