Haveslanger

Haveslanger på tilbud

Førhen var haveslanger meget ens i kvalitet, og de var som regel ikke nemme at håndtere, da slangen filtrede sammen. Det har ændret sig, så du i dag finder et bredt udvalg af haveslanger og i praktisk slangeboks, slangevogn- eller tromle. Monter slangeboksen på væggen, og du har et minimum af anstrengelser foran dig. Køber du en haveslange i en slangevogn, er det nemt at manøvre rundt i haven. Lad dig inspirere af alle de gode tilbud her på siden.

Få mere at vide...

Haveslanger i super kvalitet

Du kan finde haveslanger i rigtig god kvalitet. En god haveslange skal være let, fleksibel og robust, så den kan klare en del stød og vrid på vejen. Den skal også kunne klare at blive ”luftet” i al slags vind og vejr. Den skal kunne holde til den bagende sol på varme sommerdage, hvor du måske arbejder i haven i mange timer. Den skal også kunne tåle frost, hvis den ligger udenfor. Vælg evt. en UV- og frostsikret vandslange. Nogle haveslanger er 100 % fri for Phthalate blødgørere og tungmetaller. Du finder haveslanger til et par hundrede kroner og op til flere tusind kroner, hvis du også skal have smart slangevogn- eller boks med. Se ugens tilbud på haveslanger til simple haveopgaver eller til ambitiøse haveprojekter.

Tilbud på haveslanger (12)

Superhoze flexslange
Til 19/8
Slangevogn
Til 19/8
Sugeslange
Til 27/8
Gardena Vippevander
Til 25/8
Green>IT Vippevander
Til 25/8
Gardena Haveslange
Til 25/8
Gardena Vippevander
Til 25/8
Gardena Vægslangebox
Til 25/8
Fleksibel haveslange
Til 29/8

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.