Swedoor tilbud

Swedoor

Den optimale kvalitet og komfort i hjemmet starter fra det øjeblik, du åbner døren. Med døre fra Swedoor kan du være sikker på, at det bliver en positiv oplevelse. For Swedoor er en dør ikke bare en dør. Det er et stykke livskvalitet. Den skal matche hjemmets indretning og stil og berige det overordnede indtryk positivt. Uanset om der er tale om en udvendig eller indvendig dør, så har du valget mellem mange forskellige modeller. Og med sikkerhed findes den perfekte dør til dig i Swedoors omfattende sortiment.

Vi holder hver uge øje med gode tilbud, så du har mulighed for at investere i døre fra Swedoor, mens prisen er helt i bund. Lad dig inspirere af de mange gode tilbud, eller benyt søgefunktionen til hurtigt at finde lige netop det, du er på udkig efter. Det er let, overskueligt og hurtigt. Vi ønsker en god tilbudsjagt i Swedoors flotte produktsortiment.

Døre fra en af verdens førende producenter

JELD-WEN er en af de førende producenter af vinduer og døre såvel som kompositplader og -paneler på verdensplan. Med hovedsæde i Charlotte, USA, leverer virksomheden flotte produkter, som beriger huse, lejligheder og kommercielle bygninger i hele verden. JELD-WEN har modtaget adskillige priser for deres design og står for den ypperste kvalitet, som kombinerer pålidelighed med nytænkning og stor ekspertise.

Det er ikke uden grund, at JELD-WEN af mange bygherrer anses for at være det ypperste af det ypperste inden for døre. Det skyldes først og fremmest virksomhedens flotte løsninger og den gennemgående høje kvalitet. I Skandinavien markedsføres JELD-WENs produkter under navnet SWEDOOR.

Gode tilbud på Swedoor

Uanset hvilken slags dør du er på udkig efter, så vil du med sikkerhed finde en passende model i Swedoors store sortiment. Her har du valget mellem yderdøre, inderdøre og skydedøre såvel som lyddæmpende døre, energivenlige døre og specialfremstillede døre. Dørene fremstilles på afdelingerne i Løgstør, Sdr. Felding og Herning af de i alt ca. 600 medarbejdere i Danmark. Du kan således være sikker på, at du køber et kvalitetsprodukt.

En sublim kvalitet behøver imidlertid ikke nødvendigvis at afspejles i dyre priser, hvilket Swedoor er et godt eksempel på. Vi holder hver uge udkig efter gode tilbud, så du kan spare så meget som muligt på dit køb og få shinet dit hjem op til den bedste pris. Vi ønsker god fornøjelse med at finde gode tilbud på Swedoors produkter her på siden.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk