Loader

Aktuelle tilbud fra STARK

Loader

STARK - tilbudsaviser til gør-det-selv personen

En STARK tilbudsavis er fyldt med fantastiske tilbud til den professionelle håndværker eller den entusiastiske gør-det-selv person. Så har du et gør-det-selv projekt der skal sættes igang, så er STARKs mange trælaster og byggemarkeder i hele Danmark et godt sted at starte.  

STARK henvender sig til både private og professionelle håndværkere og har i dag 72 byggemarkeder fordelt over hele Danmark og Grønland. Deres store udvalg består bl.a. af døre, vinduer, tegl, undertag, belægningssten, trægulve, maling, fliser, bordplader, haveredskaber, håndværktøj, arbejdstøj og sikkerhedsudstyr, belysning, VVS og meget mere. Du kan altid regne med, at finde et godt tilbud her.

Er du gør-det-selv typen, så tilbyder STARK et SelvByg medlemskab, hvor du kan få rådgivning og hjælp, samt opnå rabat på udvalgte varer. De kan også hjælpe dig, hvis du har brug for en ekstra hånd til nogle af dine byggeprojekter. STARK tilbyder hjælp i form af dygtige og professionelle håndværker, der befinder sig i dit nærområde.

Fra DeWalt til Makita

Du finder alle de klassiske og anerkendte mærker hos STARK som DeWalt, Makita, Dyrup, Polyfilla, Ifö, Nautic, Hansgrohe, Grohe, Franke, Bosch, Nordlux, Philips, Fiskars, AL-KO m.fl. Alle mærker der emmer af kvalitet og godt håndværk, og i priskategorier hvor alle kan være med. 

Online byggemarked

Har du allerede besluttet dig for hvilke materialer du skal bruge til dit gør-det-selv projekt, men ikke har tiden til at besøge din lokale STARK, så kan du benytte deres webshop og afgive din ordre online. Her kan du nemlig bestille de samme materialer som du kan i byggemarkedet, og få det leveret direkte til din adresse. 

Renovering af hjemmet

Før eller siden skal hjemmet renoveres. Det kan være frisk maling til væggene, nye døre, en frisk ny terrasse eller måske nye vinduer og udvendige døre der er mere energivenlige. Uanset opgavens omfang finder du alt i byggematerialer i det lokale byggemarked, og endda til skarpe priser. Du finder masser af træ i tømmerhandlen, og i de enkelte butikker kan du få et godt overblik over forskellige vinduer, døre, fliser, dørgreb, blandingsbatterier m.fl. 

Udlejning af materiel

Skal du igang med et større projekt hvor det tungere skyts skal køres i stilling, så er det også muligt at leje byggemateriel hos STARK. Alt fra klassisk håndværktøj til lifte, gravemaskiner, trailere, pladevibratorer, køreplader, jordbor, havemaskiner, kædesave og meget meget mere. Tag en snak i din lokale butik og få hjælp til lige præcis den maskine du skal bruge til dit projekt. 

Læs STARKs tilbudsavis her på siden og find de mange gode tilbud, som kan hjælpe dig videre i dit næste gør-det-selv projekt.

Vil du vide mere om STARK eller måske finde din nærmeste butik, så læs mere her.