Tilbud på Lurpak

  Køb lækker Lurpak på tilbud

  Er du også vild med et godt lag smør på dit morgenbrød? Så overvej at gå efter et billigt tilbud på det danske smørmærke Lurpak. Lurpak smør er i dag en populær ingrediens i mange forskellige slags bagværk og kan også bruges til stegning, hvor den giver den helt rigtige smag til kød og grøntsager. Hovedingrediensen i Lurpak smør er 100% dansk mælk, og det er noget, der kan smages.

  Sætter du pris på den gode smag af Lurpak, men har du lyst til at prøve noget nyt, så kan du med fordel se efter gode tilbud på Lurpak med hvidløg. Holder du øje med dit saltindtag, eller skal du bruge smør særligt til bagning eller desserter? Så kan du vælge Lurpak usaltet. Lurpak er ejet af Mejeriforeningen og den største Lurpak-producent er Arla Foods. Det er dansk kvalitet, når det er bedst. Find ugens bedste Lurpak-tilbud lige her.

  Et stykke dansk madhåndværk

  Lurpak er i den grad en eksportsucces i hele verden, og de fleste steder er man enig om, at intet slår den danske smør. Lurmærket blev et patenteret varemærke tilbage i 1901 og har sidenhen været overlæggeren, som andre smørmærker sammenlignes med. Jævnlige blindsmagninger og stikprøver er med til at sikre, at kvaliteten altid er i top, så forbrugernes høje forventninger altid indfries.

  Lurpak kombinerer traditionelt håndværk med avanceret teknologi for at give deres produkter deres enestående smag og kvalitet. Der bruges ca. 20 liter sødmælk til at fremstille 1 kg smør. Det er en af grundene til den gode smag. Ud over fløde tilsættes der forskellige mælkekulturer for at give smøren den cremede konsistens og den gode smag. Lurpak er lige så perfekt til madlavning som på brødet. Den er ganske simpelt en sikker succes på middagsbordet.

  Spar stort og køb Lurpak smør på tilbud

  Selvom Lurpak er et kvalitetsprodukt, så er det et af de produkter, du ofte kan spare stort på. Mange supermarkeder kører jævnligt helt ned til halv pris på Lurpak eller annoncerer kampagnepris på store pakker. Holdbarheden på Lurpak er relativt lang, så du kan i høj grad købe stort, så du har smør til mange uger.

  Vi holder øje med bedste tilbud på Lurpak, så du kan spare stort ved at købe på det rette tidspunkt. Se ugens bedste priser på Lurpak på ét blik lige her.

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk