Tilbud på svinekam

Lækker svinekam på tilbud lige her

Er du også vild med flæskesteg? Så er du sikkert interesseret i gode tilbud på lækker svinekam. Svinekammen anvendes nemlig i den traditionelle dansk ret, som de fleste mennesker herhjemme kender som flæskesteg. Vi har samlet alle ugens bedste tilbud på svinekam lige her, så du kan komme i gang med at tilberede en lækker og velsmagende flæskesteg derhjemme og spare stort på et godt tilbud.

Svinekam er, ligesom ribbensteg, en udskæring fra svinets mellemstykke. Begge stykker kød har da også meget tilfælles – først og fremmest de sprøde svær, som de fleste af os elsker. Men i forhold til ribbenstegen har svinekammen mere kød under sværene. Selvom flæskestegen er særlig populær juleaften, spiser vi den også resten af året. Har du lyst til en lækker dansk mad-klassiker? Så tjek ugens bedste tilbud på flæskesteg lige her. 

Hjemmelavet svinekam med klassisk tilbehør

Flæskestegen er én ting, men for at gøre oplevelsen perfekt, skal den serveres med noget lækkert tilbehør. Typisk serveres rødkål, kartofler og brun sovs med flæskestegen – på førstedagen. På andendagen kan du med fordel servere dine flæskesteg som lækker flæskestegssandwich med æbler, rødkål, syltede agurker og hjemmelavet karrydressing dressing. På denne måde får du to lækre middagsretter med en enkelt flæskesteg.

Køb julemaden i forvejen

Ofte kan du finde gode tilbud på flæskesteg, så det er med at slå til, mens prisen er lav. Det er en god ide ikke at vente til det sidste øjeblik med at handle flæskestegen til årets julemiddag. Så risikerer du ikke, at flæskestegen er udsolgt, eller at du må betale overpris. Derudover kan det godt betale sig at købe flæskesteg som storkøb. Du kan for eksempel inddele den i mindre stykker og fryse den ned. Så ved du, at du har flæskestegen klar til juleaften.

Se alle ugens bedste svinekam-tilbud her

Flæskesteg og sprøde svær – det er intet mindre end en himmelsk spise. Men selvom det smager af en milliard, er det ærgerligt at betale for meget. Vi har samlet alle ugens bedste tilbud på svinekam til dig, så du let og hurtigt kan danne dig et overblik over priserne og spare stort. Find et godt tilbud i et supermarked nær dig, og kom juletravlheden i forkøb. Du kan se de mange gode tilbud på ovnklar svinekam m/u svær her på siden. God tilbudsjagt.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-14.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk