Mejerivarer på tilbud

Mejerivarer på tilbud

De fleste spiser mejeriprodukter i hverdagen. Indtaget af mejeriprodukter begynder allerede ved morgenmordet, når en traditionel dansk morgenmad ofte består af brød med smør og ost. Hertil drikkes ofte mælk eller kakaomælk. Andre spiser måske cornflakes med iskold mælk på eller vælger havrefras, havregryn eller müsli. Der er mange sunde muligheder for en god og solid morgenmad, hvor mælk eller yoghurt hører til.

Få mere at vide...

Mejeriprodukter til børn og voksne

De fleste børnefamilier køber mælk og yoghurt til ungerne. Måske bliver det til drikkeyoghurt til de store børn og måske de populære pære/banan yoghurt, appelsin-, jordbær- eller peach melba yoghurt til de mindre. Kinder mælkesnitte og Lillebror ost er også populære valg til de helt små. Mange voksne foretrækker fedtfattige mælkeprodukter. Bl.a. er skyrprodukter populære, da de kan bruges til et hurtigt mellemmåltid. Et skyrprodukt er også populært til morgenmaden med frugt og nødder på toppen. Kakaomælk kan være en hurtig opkvikker i formiddagspausen. Der er mange lækre mejeriprodukter, der kan friste store og små på alle tider af døgnet. Find de gode tilbud blandt et stort udvalg af mejeriprodukter.

Hent minetilbud appen og få overblik over de mange gode tilbud.

AMO

Læs mere

Cheasy

Læs mere

Fløde

Læs mere

Kærgården

Læs mere

Koldskål

Læs mere

Lurpak

Læs mere

Mælk

Læs mere

Ost

Læs mere

Skyr

Læs mere

Smør

Læs mere

Yoghurt

Læs mere

Æg

Læs mere

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.