øl dåseøl carlsberg tuborg royal thy slots pilsner

Øl på tilbud

Er du mest til en lækker ale, en frisk pilsner eller en måske smagfuld hvedeøl? Øl findes i en lang række forskellige varianter. Fælles for dem alle er den lækre smag og det gode håndværk, som øl brygges på baggrund af herhjemme og i udlandet. Uanset om vi taler en spændende ny øl fra et mikrobryggeri, en udenlandsk specialøl eller en af de kendte klassiske øl herhjemme, så er der løbende gode tilbud på øl at finde i dit lokale supermarked.

I udvalget af gode tilbud her på siden findes både de velkendte mærker som Tuborg og Carlsberg, men også specialøl fra eksempelvis Nørrebro Bryghus eller fra Svaneke. Der findes billige øl og dyre øl, store og små øl og stærke og lette øl. Find et godt tilbud på din favorit-øl lige her.

Billige øl syd for grænsen og i dit lokale supermarked

Det gode ved øl – ud over smagen og virkningen, vel at mærke – er, at øl har en lang holdbarhed. Det er således oplagt med et storkøb. Har du nogle kasser øl på lager, kan du altid byde på en kølig pilsner, når der pludselig er uventet besøg, eller når der er fest i gaden.

Det er især supermarkederne syd for grænsen, der er kendt for deres gode tilbud på dåseøl. Her er det ikke ualmindeligt, at du kan komme hjem med tre kasser kvalitetsøl til 160 kroner. Supermarkederne syd for grænsen fører imidlertid ikke kun kendte danske mærker som Tuborg, Carlsberg og Royal. Du kan gå på opdagelse i spændende mærker som Leffe, Erdinger, Newcastle og mange flere. Hold øje med tilbud på øl her på siden, inden du tager sydpå.

Specialøl på flaske og fad

Dåseøl er en sand klassiker. De er lette at have med at gøre og simple at stable i bilen og så er smagen i top. Er du imidlertid til lidt mere af en gourmetoplevelse, så kan du med fordel se nærmere på tilbud på store flasker specialøl eller 5-liters tønder. Så behøver du ikke at gå ned på den nærmeste bodega, når du har lyst til en god fadøl, selvom det nu også kan være ganske hyggeligt.

Mange af de gode tyske øl sælges på små fad. Det er den perfekte måde at nyde øllen på, når I er en gruppe, der skal dele. Derudover er en 0,75 liters flaske med en velsmagende specialøl velegnet til deling med to til tre personer.... Og skulle det ikke være nok, kan man jo heldigvis knappe en øl mere op.

Gå på opdagelse i udvalget af billige øl her på siden og spar stort på dit indkøb. God fornøjelse!

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk