Tilbud på nakkefilet

Smagfuld nakkefilet på tilbud

Er du også vild med nakkefilet? Nakkefileten er et velmarmoreret stykke kød, som du kan servere som steg, koteletter eller forvandle til lækker pulled pork. Nakkefilet er skåret af nakkekammen på en gris og er på grund af sin dejlige fedtmarmorering utrolig svær at stege tør. Der findes et hav af lækre retter med nakkefilet, så det er bare med at komme i gang med at eksperimentere i køkkenet og skabe gode madoplevelser med en lækker nakkefilet.

Når du vælger nakkefilet, er du næsten altid sikker på at servere mørt og saftigt kød. Nakkefileten er desuden særdeles velegnet til langtidsstegning på grill. Her på siden finder du gode tilbud på økologisk nakkefilet, nakkefilet fra frilandsgrise og klassisk nakkefilet til en rigtig god pris. Gå på opdagelse i de mange gode tilbud og spar stort på dit indkøb.

Brug nakkefilet til at lave pulled pork

Pulled pork er den sidste nye ret, som er importeret fra USA til det danske køkken. Det er en ret til kødelskere. Pulled pork serveres normalt som burgere, hvor der ud over langtidsstegt nakkefilet også anvendes coleslaw og rigelige mængder af BBQ-sovs. Skal du i gang med at lave pulled pork derhjemme, skal du først og fremmest bruge et lækkert og velmarmoreret stykke nakkefilet. Dernæst skal du bruge godt med tid.

Nakkefileten marineres i BBQ-sovs samt hvidløg og steges i ovnen ved 90 grader i en stegepose. Posen placeres på et ovnfast fad midt i ovnen. Det er vigtigt at prikke nogle huller i stegeposen, så kødets æggehvidestoffer kan fordampe. Kødet steges i ni timer, hvorefter det køles ned. Når kødet er nedkølet, rives det fra hinanden med en gaffel. Du kan tilsætte væde fra det ovnfaste fad efter behov. Tilsæt eventuelt kapers og skalotteløg. Du kan med fordel anvende nakkefilet fra en økologisk gris eller fra en frilandsgris for at gøre retten ekstra lækker.

Spar penge og køb din nakkesteg på tilbud

Er det en af de mere traditionelle retter, du har lyst til, så kan du anvende en nakkefilet til at tilberede en lækker nakkesteg til aftensmad. Nakkestegen er en helstegt nakkefilet, som traditionelt serveres med hvide kartofler, sovs og en god agurkesalat. Det gode ved en nakkesteg er, at den smager fremragende og næsten passer sig selv. Det er den perfekte efterårsmad, når du har tid til at hygge derhjemme og har lyst til noget klassisk dansk mad.

Med en lækker nakkefilet på tilbud har du mange muligheder for at tilberede velsmagende hverdagsmad til en rigtig god pris. Find din nakkefilet på tilbud lige her.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-14.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk