Tilbud på kalvefilet

Find kalvefilet på tilbud lige her

Planlægger du en festmenu, så er der inspiration at hente her på siden. Du kan se alle de gode tilbud på lækker kalvefilet på et enkelt blik og finde et godt tilbud i nærheden af dig. Ud over at præsentere dig for gode tilbud fortæller vi dig også, hvordan du tilbereder din kalvefilet. Du vil finde et fantastisk udvalg af gode tilbud på super møre kalvefileter, så det er bare med at slå til, mens prisen er lav.

Køber du en stor kalvefilet på tilbud, har du ikke købt kød forgæves, selvom du ikke bruger det med det samme. Du kan nemt få samme lækre smagsoplevelse ved at fryse kødet ned i portioner og tage det op på et senere tidspunkt. Du kan enten vælge at fryse din kalvefilet ned som hel steg eller at skære ud i lækre koteletter. Gå på opdagelse her på siden og find gode tilbud på kalvefilet med eller uden fedtkant. God fornøjelse.

Sådan tilbereder du en kalvefilet som helstegt

Der er mange gode måder at tilberede en lækker kalvefilet på. Her får du en sikker vinder:

 1. Start med at krydre kødet med rigelige mængder af groft salt og friskkværnet peber.
 2. Dernæst skal du stege kødet af på alle sider (også på enderne). Hertil opvarmer du en smule smør og olie i en pande. Når din kalvefilet har taget farve, lægges kødet i et ildfast fad med en lille smule vand, øl eller rødvin i bunden – alt efter din smag. Fileten steges i ovnen i ca. 15 min. ved 250°C, hvorefter der slukkes for ovnen.
 3. Lad din kalvefilet blive i ovnen i ca. 30-40 min. og stege færdig, til kernetemperaturen er på ca. 58°C.
 4. Tag stegen ud af ovnen, pak den ind i sølvpapir og lad den hvile i ca. 15 min., inden den skæres ud.
 5. Væden i fadet kan du benytte til at lave en lækker sovs af ved at koge den ned og tilsætte fløde og eventuelt salt og peber.
 6. Nyd stegen med lækkert tilbehør, fx hvide kartofler, ribsgele og sovs. God appetit.

Med et lækkert tilbud på kalvefilet har du råd til at spise godt oftere

Kalvefilet er en fantastisk lækker spise. Ved at købe stort, når prisen er lav, har du og familien råd til at nyde lækker kalvefilet oftere og afprøve de mange spændende retter, som en kalvefilet kan anvendes til. Spred glæde med god mad og køb kalvefilet på tilbud i dit lokale supermarked. Se alle de bedste tilbud lige her.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-14.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk