Coca cola Coca-Cola cocacola pepsi dåse flaske 1,5 liter

Billig Coca cola på tilbud

Venter der en hyggelig begivenhed forude, hvor du ønsker at byde dine gæster på en forfriskende sodavand? Eller ønsker du bare at forkæle dig selv og dine nærmeste med et lækkert glas i ny og næ? Det er altid godt at have sodavand i huset i tilfælde af at der dukker gæster op, og coca cola er utvivlsomt en klassiker blandt sodavandsmærkerne.

Den røde etiket med de hvide bogstaver er intet mindre end verdenskendt. Coca cola er en forfriskende læskedrik, som mange mennesker kender og elsker. Den findes i tre varianter; den almindelige, light og zero, og de smager alle sammen forskelligt. Ønsker du den klassiske cola-smag, så vælg den klassiske coca cola med rød etiket. Ønsker du at prøve noget nyt, så vælg en af de andre varianter. Alle de bedste tilbud på coca cola finder du her.

Tre forskellige slags cola

Coca cola blev lanceret i 1892 og blev hurtigt en succes. I dag er Coca cola et verdensomspændende brand, der står for den ultimative colasmag. Ud over den klassiske Coca cola med rød etiket fås Coca cola også som lightsodavand og som Zero.

I 1982 blev coca cola Light lanceret, som et sukkerfrit alternativ til den originale Coca cola. Den sukkerfrie cola blev hurtigt en success – især blandt kvinderne. I 2007 blev Coca cola Zero så lanceret i Danmark som en slags coca cola Light til mænd – derfor den sorte etiket. Ud over disse tre varianter har der været mange sæsonbestemte colaer gennem tiden, som for eksempel coca cola cherry m.m.

Coca cola-tilbud syd for grænsen og i dit lokale supermarked

Skal du en tur til Tyskland, så kan det altid betale sig med lidt shopping. Butikkerne syd for grænsen tilbyder blandt andet på dåsesodavand til en super pris. Du behøver imidlertid ikke at tage syd for grænsen for at finde billige priser på coca cola. Dit lokale supermarked har løbende gode tilbud på storkøb af coca cola, så det er bare med at slå til, når prisen er bedst.

Vi har gjort det så let for dig som muligt ved at samle alle de gode tilbud på coca cola ét sted. God tilbudsjagt.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk