Tilbud på pulled pork

Pulled Pork på tilbud

Er du glad for mørt, saftigt svinekød? Så prøv pulled pork fra sydstaternes USA. Pulled Pork er langtidsgrillet svinekød, som til sidst rives forsigtigt fra hinanden i små tynde strimler. Du kan enten købe det færdiglavet eller lave det selv. Stegen skal ligge i en krydderiblanding inden stegning, hvis du laver det selv. Nyd det med coleslaw i en burgerbolle eller spis det møre kød med en god salat. Se ugens pulled pork tilbud her.

Køb det færdigt eller lav det selv

Du kan sagtens købe pulled pork i færdigpakker så det hele er lavet for dig. Det gør det nemt for dig at servere hvis du ikke helt kan overskue processen i selv at lave det. Ofte kan man finde det på tilbud fra forskellige producenter som Jensens, Tulip eller Danish Crown i Netto, REMA 1000 eller hvad end dit lokale supermarked hedder. 

Men har du mod på det, så er der bestemt rig mulighed for at lave din egen pulled pork helt fra bunden af. Der findes et hav af opskrifter på Google, så det er bare om at gå igang med processen, som er langt mere lige til end man lige skulle tro. Det gode ved kødet er nemlig at det for det meste passer sig selv, hvad end du laver det på grillen, i en stenovn eller i din helt normale ovn. 

Prøv det i andre sammenhænge

Foruden at blive serveret sammen med en lækker frisk salat, så er det også utrolig populært at spise pulled pork i burgere, pitabrød, wraps og sandwiches. Du kan f.eks. lave æggewraps til, og lave en proteintung ret der egner sig godt til både frokost og aftensmad. Og vil du gøre den lidt mere spicy, så kan du prøve den med en frisk salsa til fremfor den tunge og søde BBQ sauce. 

Få mere at vide...

Ofte stillede spørgsmål om pulled pork

Hvad putter man i en pulled pork burger?
Du kan lave den helt som en ganske almindelig burger med friske tomatskiver, agurk, salat, løg, og lidt mayonaise på bollen. Den bliver dog virkelig lækker hvis du samtidig smider et par syltede rødløg ind i den også - mums!
Hvad er pulled pork?
Det er langtidsstegt nakkesteg, der efter de mange timers stegning, som normalt vil være et sted mellem 10 og 14 timer, trækkes fra hinanden så kødet bliver helt trævlet. Man bruger bare to gafler til at trække kødet fra hinanden, og så er kødet ellers klar til at blive spist.
Hvad serverer man til pulled pork?
Der er egentlig ingen begrænsning i hvad man kan servere til kødet, da det i sig selv er en utrolig alsidig ret. Det kan være fristende med et par lækre majs fra grillen, en lækker coleslaw, kartofler og brød, men en helt frisk og simpel salat med en vinaigrette komplimenterer det tunge kød utrolig godt.
Hvor meget pulled pork per person?
Serverer du det som hovedret, skal du regne med ca. 300 gram råt kød pr. person. Det kan lyde af meget, men tilberedningsmetoden gør at det endelige kød vejer betydeligt mindre end i rå tilstand. 

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk