Tuborg øl dåse flaske pilsner dansk øl

Tilbud på Tuborg

Tuborg Classic, Grøn og de andre

Der er altid Tuborg på tilbud, stort set altid, i hvert fald. Tuborg har flere varianter af øl. Der findes blandt andet den klassiske Grøn Tuborg som alle kender. Herudover findes der Tuborg Classic, som er en mørkere øl, der smager af lidt mere. Tuborg har for nylig lanceret en række specialøl på dåse, blandt andet Indian Pale Ale.

Det kan være en god idé at kigge efter tilbud på Tuborg, når der skal holdes fest eller du skal afsted på festival, for der er mange penge at spare. Det er faktisk billigst at købe kasser med flaskeøl, dette er dog tungere at slæbe end dåser. Find de gode tilbud på Tuborg Classic, Tuborg Grøn og de andre her på siden.  

Hvornår smager en Tuborg bedst?
En grøn Tuborg smager bedst, når DU synes den smager bedst! Men den er rigtig god iskold ude i haven direkte fra dåsen, når solen skinner og fuglene synger. Nogle vil også mene, at en Tuborg godt må have stuetemperatur, så man rigtig kan smage den. De hardcore festivalgængere kan også finde på at indtage øllen tæt på kogende. 

Hvor kan man købe en Rød Tuborg?

Rød Tuborg er desværre ikke en standardvare supermarkederne. Dette skyldes, at Rød Tuborg primært sælges på værtshuse og restaurationer. Faktisk udgik Rød Tuborg helt af sortimentet hos værtshuse og restaurationer i 2002. I 2007 blev den dog relanceret op til Tuborgs fødselsdag d. 13. maj. Dette skete på baggrund af opfordringer fra især de små beværtninger. I dag er Rød Tuborg derfor en sæsonøl i starten maj, og det er her, du kan være heldig at finde den som spotvare i dit supermarked. Bilka og MENY har et stort udvalg af øl, så her er der en stor chance for at finde den røde Tuborg. 

Hvad står Tuborg for?

Navnet stammer fra et udskænkningssted, ved navn Thuesborg. Stedet blev opført af brygmester, Jonas Thue, tilbage i 1960’erne. Udskænkningsstedet var meget pupulært og blev af folket kaldt Thueborg, dette blev senere trukket sammen til Tuborg. 

Hvem ejer Tuborg?

Tuborg blev grundlagt i Hellerup i år 1873 og blev fusioneret med Carlsberg i 1970 under De Forenede Bryggerier A/S, ejet af Carlsberg. Tuborg er ejet af Carlsberg Group i dag.  

Tuborg julebryg og J-dag

J-dag falder den første fredag i november. J-dag er dagen hvor Tuborg Julebryg bliver sluppet fri på markedet. Sneen falder kl. 20.59, og det betyder, at det er her julebryggen kan købes i supermarkeder, tankstationer og på caféer og værtshuse. Ofte kan du være heldig, at nogen sælger den til dig lidt før tid. Tuborg Julebryg er en vigtig del af julen for mange. Den skal selvfølgelig med på bordet til julefrokost og gerne i rå mængder, hvis man spørge de unge. 

Tuborg har det med at lave en Tuborg Julekalender, som du kan følge med i online eller i dit tv.  Du kan også lave din egen pakkekalender med Julebryg til en du holder af. Ganske enkelt binder du 24 stk. Tuborg Julebryg op på et reb og sætter numre på. Du kan evt. veksle mellem dåser og flasker, så den bliver lidt hyggelig at se på. 

 
Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk