Budweiser

Tilbud på Budweiser

Budweiser er verdens bedst sælgende øl. Den amerikanske øl har været populær i mange år. Siden 1876 er der blevet produceret Budweiser pilsner eller ”Bud”, som den også kaldes. Pilsneren fås på tilbud her, så du kan købe Budweiser og lægge på køl til en dag på terrassen, grillaftener eller til indendørs hygge foran pejsen. Der er mange anledninger i hverdagen, hvor det kan være rart at forkæle sig selv lidt ekstra.

Få mere at vide...

Budweiser på ferien

Budweiser er en gylden øl med fint, hvidt skum. Siden det er en amerikansk øl, passer pilsneren perfekt til store hjemmelavede burgere med pomfritter til. Ellers er der også flere asiatiske restauranter, der har øllen, fordi den smagsmæssigt passer godt til asiatiske retter. Server en iskold Budweiser til lækker, hjemmelavet mad, når du får gæster. Det gør lykke i hverdagen. Budweiser appellerer til de, der ikke bare være drikke en hvilken som helst pilsner, men som går op i den helt rigtige smag. Der er høje kvalitetskrav til Budweiser og der må ex kun gå 110 dage fra øllen er tappet til den sidste salgsdato. Det sikrer dig en øl i super kvalitet. Tag godt hul på weekenden med et par Budweiser pilsner på køl. Se alle tilbuddene her.

Hent minetilbud appen og få overblik over de mange gode tilbud.

Tilbud på budweiser (1)

 • Skovlyst, Grimbergen el. Budweiser øl

  Skovlyst, Grimbergen el. Budweiser øl

  Bilka
  13/10 - 19/10
  10,-
  30,30 per liter
  Læs avis

FIND ANDRE GODE TILBUD

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.