Heineken

Tilbud på Heineken

Heineken stammer fra Holland og er verdens største ølmærke. Heineken pilsner er kendt for at være en øl med en forfriskende smag, som de fleste kan lide. Et ølmærke, der appellerer bredt. Måske skyldes populariteten den let sødlige maltsmag, der minder om andre ølmærker i duft, smag og kvalitet, men som alligevel er sin egen. Køb Heineken på tilbud, så du har et lille lager, hvis du får gæster.

Få mere at vide...

Heineken - blandt de førende ølmærker i verden

Om sommeren er det populært med en øl i varmen. Heineken øl drikkes på festivaller og til koncerter igennem foråret, sommeren og hen på efteråret. Alle de store oplevelser på varme sommerdage er fuldendte, når Heineken pilsner kommer i spil. Heineken står som sponsor for en række sportsbegivenheder/events samt andre spændende arrangementer. Her samler de unge og ældre og ølmærket er populært blandt forskellige aldre. Mærket er især for de, der gerne vil nyde et par enkelte pilsner i solen, på ferien eller til en familiesammenkomst. Koncernen Heineken NV er ét af de største bryggerier i verden. Deres position giver dem et stort ansvar i forhold til at opfordre folk til at nyde deres øl på en ansvarlig måde. Gå efter ugens tilbud, hvis du vil sikre dig de populære Heineken øl til gode priser.

Tilbud på heineken (10)

Royal Export el. Heineken - 24 ds.
Til 1/4
Heineken - 24 fl.
Til 23/4
Pilsner
Til 5/4
Dåseøl Royal Export el. Heineken 24-pak
Til 6/4
Royal øl 18-pak
Til 30/4
Heineken eller Royal Export 18-pak
Til 30/4
Royal Export eller Heineken
Til 8/4
Heineken Pr. Kasse
Til 4/4

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.