Tilbud på støvsugere

  Støvsuger på tilbud

  Trænger du til en ordentlig gang rengøring, hvor du for alvor får vist fnuller, hår og støvbolde, hvem der er herre i huset? Så er du landet det rigtige sted her på siden. En effektiv støvsuger er lig med et rent og allergivenligt hjem — et hjem, som du og dine gæster kan føle jer rigtig godt tilpas i, og som det er rart og sund at opholde sig i.

  Der er sket meget siden støvsugeren blev introduceret i starten af 1900-tallet — og sikkert også siden du investerede i din sidste model. Vi får dig up-to-date med den nyeste teknologi til den skarpeste pris, hvad end du leder efter en robotstøvsuger, en håndstøvsuger, en poseløs støvsuger, eller en helt klassisk støvsuger. Gå på opdagelse i alle de bedste tilbud her på siden, og find din yndlingsmodel til en uhørt lav pris.

  Billig støvsuger, høj kvalitet

  Der er mange gode støvsugere og mærker at vælge imellem. Noget, der kendetegner nutidens moderne støvsugere, er et særdeles lavt støjniveau og en kraftig sugeeffekt. Det gør det behageligt for dig — og ikke mindst resten af familien — at anvende støvsugeren og gøre rent derhjemme. Hvem ved, måske er komforten ved at anvende din nye støvsuger medvirkende til, at du fremover har mere lyst til at svinge den med jævne mellemrum.

  Uanset om du er mest til en poseløs model, en robotstøvsuger eller en håndstøvsuger, så kan du være sikker på, at vi har et godt tilbud til dig. Har du særlig gode erfaringer med et bestemt mærke, kan du også med fordel søge på dette og se producentens modeller i vores udvalg. Her finder du modeller fra bl.a Bosch, Melissa og Miele og mange flere. Se hele listen nedenfor og find det bedste tilbud fra dit foretrukne mærke.

  Tilbud på Miele

  Navnet Miele er synonymt med høj kvalitet og tysk grundighed. Virksomheden har været markedsførende igennem årtier, så en Miele-støvsuger går du med sikkerhed ikke galt i byen med. Miele-støvsugere forener et kompakt design med al den sugeevne, du måtte have behov for. På denne måde får du masser af power, når du har behov for det, og kan gemme støvsugeren væk i et hvilken som helst skab, når den har gjort sit arbejde.

  Er du derimod ligeglad med mærket, men er du bare ude efter den bedste maskine til dit behov, så er der heldigvis også en masse andre tilbud fra mærker som Nilfisk, Dyson, Electrolux, Bosch, Melissa og mange flere. 

  Ledningsfri støvsuger

  Har du småbørn eller husdyr, så ved du hvor hurtigt det rene gulv kan være fyldt med sand, jord, og andet snavs, og derfor kan en ledningsfri støvsuger være en god mulighed. Den skal ikke på samme måde pakkes væk som en traditionelstøvsuger, fylder mindre og er hurtig lige at finde frem til den hurtige og grove støvsugning når sandkassen uhensigtsmæssig ligger på stuegulvet. 

  Find den rette støvsugerpose

  Har du en støvsuger med støvsugerpose i, så ved du også godt at den fra tid til anden skal udskiftes når den er blevet fyldt. På minetilbud finder du også altid de poser der er på tilbud, så du også her slipper for at betale for meget.

  Få mere at vide...

  Ofte stillede spørgsmål om støvsugere

  Hvilken støvsuger er bedst?
  Der findes et hav af tests af forskellige støvsugere på nettet som er et godt udgangspunkt til når du skal købe en ny maskine. Essensen er at langt de fleste mærkevarer alle performer godt, men på hver sin måde. Nogle vil gerne have ekstra sugeevne, men det for andre er vigtigt at lydniveauet på støvsugeren er lavt. 
  Hvilken støvsuger skal jeg vælge?

  Det kommer virkelig an på hvad du vægter højest. Der er nemlig mange parametre man kan måle gode støvsugere på, og herunder findes energiforbrug, sugeevne, lydniveau, om den skal være med eller uden pose, om den skal være ledningsfri m.fl. Så det bedste udgangspunkt er at finde ud af hvad der er det vigtigste for dig, og så derfra gå igang med at undersøge hvilke muligheder der er. 

  Hvor mange watt skal en støvsuger have?
  Man skulle tro at jo højere watt en maskine har, jo kraftigere suger den, men det er ikke altid tilfældet. Derfor behøver du ikke nødvendigvis stirre dig blind på watt tallene. Dog vil et højere watt tal som oftest betyde at maskinen bruger mere strøm og larmer mere. 

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk