Loader

Udvalgte tilbud fra Poetzsch Padborg

Loader

Tilbudsaviser fra Poetzsch Padborg

En god handel starter altid med en Poetzsch tilbudsavis! For heri finder du nemlig den bredeste vifte af stærke grænsevarer med priser, der grænser til vanvid! Og der er tale om alle slags grænsevarer – dette lige fra slik, fødevarer, vin, specialøl og klassiske øl til spiritus og dyrefoder!

Start dine forberedelser hjemmefra med en god kop kaffe og en Poetzsch tilbudsavis i hånden. For med den helt rigtige planlægning, kan du både få fyldt dine kød, smør, ost, konserves, pålæg og pasta depoter samt skaffe lidt lækkerier til den søde tand, uden at det koster en bondegård. For i Poetzsh kan du tillade dig at være stor i slav'et, som de selv så gangske rigtige påpeger gennem deres slogan.

Poetzsch Padborg er en grænsebutik i Tyskland, som har adresse i Harrislee, 1,5 km fra den danske grænse. Og du bliver mødt af lyse og lækre lokaler, hvor der er højt til loftet. Og alle varer står sirligt placeret på de mange hylder, så du let kan danne dig et overblik over udbuddet.

Skulle du blive sulten af alt det indkøb, kan du besøge deres cafeteria og få sig en god tysk pølse. Og for at du rigtigt kan planægge dine indkøb, finder du åbningstiderne for Poetzsch og cafeteriet i din Poetzsch tilbudsavis.

For kort at opsummere så er en Poetzsch tilbudsavis stedet at starte, når du står og skal planlægge den næste tur syd for den dansk-tyske grænse. Her finder du nemlig alt, hvad hjertet skulle begære. Poetzsch har hele viften af klassiske grænsevarer og rummer både de kendte mærkevarer og den type sjove og spændende mærker og varer, som du ikke finder i Danmark. Dette for at du kan spare det maksimale beløb, når du handler hos Poetzsch. 

Læs Poetzsch Padborgs tilbudsavis her på siden og find de mange gode tilbud.