Loader

Udvalgte tilbud fra Otto Duborg

Loader

Tilbudsaviser fra Otto Duborg

En Otto Duborg tilbudsavis er lige, hvad du har brug for, når du skal over grænsen efter gode tilbud.

Du finder Otto Duborg syd for grænsen – lige mellem Padborg og Flensborg. Et stort, flot lokale danner rammerne om din tyske shoppingtur, hvor du altid kan gøre dig store besparelser og gode oplevelser. Otto Duborg et netop kendt for sin store flotte butik i Harrislee og sit store udvalg af de klassiske grænsevarer, der står side om side i stærke tilbud.

Eksempler på de stærke brands som Otto Duborg fører er Haribo, Kinder bueno, Mentos, Fanta, Coca Cola, Sprite, Royal, Carlsberg, Jack Daniels, Malibu, Aperol, Smirnoff og mange mange flere. Så det er bare med at fylde bilen op med en masse lækre sager. Og for at gøre det hele lidt nemmere, kan du forudbestille de drikkevarer, som du gerne vil have. Så står det hele pakket og klart, når du kommer for at gøre resten af dine indkøb.

Hvis du gerne vil følge med i hvad der sker hos Otto Duborg, kan du følge butikken på facebook. Her kan du læse om de mange events, som Otto Duborg afholder samt holde øje med alt fra åbningstider, gode tilbud og de seneste updates fra butikken.

Du kan søge frit i Otto Duborgs tilbudsavis her på siden og finde lige præcis det tilbud, som du er på udkig efter. Dette hvad enten det er stærke tilbud på øl og sodavand eller noget helt andet. Søg blot og se hvad du kan finde. En ting er sikkert og det er, at der altid er et godt tilbud at finde i en Otto Duborg tilbudsavis. Og jo tættere du bor på grænsen, jo flere penge sparer du ved at handle ind i Otto Duborg.

Læs Otto Duborgs tilbudsavis her på minetilbud.dk og drag nytte af de gode tilbud.