Loader

Udvalgte tilbud fra Fleggaard

Loader

Tilbudsaviser fra Fleggaard

En Fleggaard tilbudsavis giver dig en fantastisk oversigt over nogle af de stærkeste tilbud, som du netop finder lige nu i Fleggaards grænsehandelbutikker. Her kan du købe alt fra øl og sodavand til madvarer og elektronik. Du finder altså de stærkeste tilbud, der er værd at køre over grænsen efter, i en Fleggaard tilbudsavis.

I 1926 åbnede Peter J. Fleggaard en lille tobaks-, kaffe- og kolonialhandel i Padborg i Sønderjylland. Allerede dengang stod ”Fleggaard kolonialhandel” for god kundeservice og kvalitetsvarer til fornuftige priser.  Fleggaard voksede støt og tog for alvor fart i 1960’erne, da sortimentet blev udvidet med helt nye produktkategorier såsom hårde hvidevarer og køkkener.

Fleggard Koncernen er i dag en af Danmarks største familieejede koncerner, bestående af en række datterselskaber, hvis aktiviteter spænder over dagligvarer, engrosvirksomheder med nonfood-produkter, leasing af transportmidler, hotel og restaurantdrift, corporate healtcare løsninger, internethandel og ejendomsadministration.

Fleggaard har i dag otte grænsebutikker langs den dansk-tyske kæde og i 2010 opkøbte de Calles grænsehandelbutikker og udvidede derved deres grænsehandel endnu mere.

Du kan søge frit i Fleggaards tilbudsavis her på minetilbud.dk. Samtidig kan du læse Fleggaards tilbudsavis online fra ende til anden og finde de mange gode tilbud.

Tænker du på at køre over grænsen? Så forbered dig grundigt hjemmefra ved at læse Fleggaards tilbudsavis her på siden.