Loader

Aktuelle tilbud fra BorderShop

Loader

Tilbudsaviser fra BorderShop

En BorderShop tilbudsavis har billige priser på alt, hvad grænsebutikkerne kan byde på! BorderShop består af to grænsebutikker ejet af Scandlines. Den ene kaldes BorderShop Rostock og ligger tæt ved færgelejet i Rostock. Den anden går under navnet BorderShop Puttgarden og ligger ved kajen i Puttgarden.

En sejletur over grænsen kræver god forberedelse. En BorderShop tilbudsavis giver dig muligheden for at være godt forberedt på de mange gode tilbud i det tyske/danske farvand. Og det er kun fantasien der sæter grænser for, hvad du finder i en BorderShop tilbudsavis. Og varerne sælges til uhyggelige lave priser, så du kan spare mange penge på den næste festlige lejlighed. 

I BorderShops tilbudsavis finder du bl.a. masser af gode og billige tilbud på øl, akvavit, sodavand, rødvin, hvidvin, cider, gin, snaps, gammel dansk, whiskey, cognac, vodka, bolcher, chokolade, lakrids og meget mere.

BorderShop har både mærkevarer og kvalitetsprodukter, og har udstyret til enhver festlig lejlighed. Skal der købes stort ind, så er et besøg i BorderShop lige stedet for dig. Og køber du i Bordershop, kan du være sikker på at få luft i budgettet, da de altid har gode tilbud til dig i Bordershop. Kort sagt med indkøb i Bordershop så tager din næste fest eller dit daglige forbrug ikke en helt ligeså stor post i budgettet.

I BorderShop er der penge til sjov. Og med en tilbudsavis fra BorderShop er du endnu bedre forberedt på de mange gode tilbud. På den måde falder du ikke overbord.

Læs BorderShops tilbudsavis her på siden og bliv overvældet af de mange gode tilbud.