1 aktive tilbudsaviser fra BorderShop

Tilbudsaviser fra BorderShop

BorderShop tilbudsaviser har billige priser på alt, hvad grænsehandlen kan byde på! BorderShop består af 2 grænsehandelsbutikker ejet af Scandlines. BorderShop Rostock som ligger tæt ved færgelejet i Rostock og BorderShop Puttgarden som ligger ved kajen i Puttgarden.

I BorderShops tilbudsavis finder du masser af gode og billige tilbud. I tilbudsavisen kan du bl.a. finde tilbud på øl, akvavit, sodavand, rødvin, hvidvin, cider, gin, snaps, gammel dansk, whiskey, cognac, vodka, bolcher, chokolade, lakrids og meget mere.

En sejletur over grænsen kræver god forberedelse. En BorderShop tilbudsavis giver dig muligheden for at være godt forberedt på de mange gode tilbud i det tyske/danske farvand. BorderShop er nemlig spækket med gode tilbud på alkohol, dagligvarer og slik/sodavand, så du kan spare mange penge på den næste festlige lejlighed.

BorderShop har både mærkevarer og kvalitetsprodukter til helt særlige lejligheder og varer til billige priser, når der skal købes stort ind. BorderShop har altid gode tilbud til dig, så din næste fest eller dit daglige forbrug ikke tager en helt ligeså stor post i budgettet. I BorderShop er der penge til sjov.

Med en tilbudsavis fra BorderShop er du endnu bedre forberedt på de mange gode tilbud. På den måde falder du ikke overbord.

Læs BorderShops tilbudsavis og find de mange gode tilbud.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.