Loader

Udvalgte tilbud fra Calle Grænsebutik

Loader

Tilbudsaviser fra Calle Grænsebutik

En Calle tilbudsavis har det bedste fra grænsehandlen samlet ét sted. Her finder du gode tilbud på vin, øl, slik og meget andet. Med en Calle Grænsebutik tilbudsavis i hånden er du maksimalt forberedt på at spare så mange penge som muligt, når du besøger en af Calles mange butikker, der ligger syd for grænsen. Så smut en tur i Calle så der er endnu flere penge til sjov!

På samme måde som Calles butikker bugner af fantastiske indkøbsmuligheder, kan du i en Calle tilbudsavis også altid nyde godt af gode og billige tilbud. I tilbudsavisen finder du bl.a. tilbud på vin, spiritus, likør, hedvin, øl, vand, cider og slik. Så planlæg dine indkøb hjemmefra og skab luft i budgettet. Og det kunne ikke blive nemmere. For du finder bare tilbuddene i tilbudsavisen, hvorefter du går ind på Calle Grænsebutiks hjemmeside og laver en onlinebestilling. Så står varerne klar til dig i butikken, når du kommer.

Calles tilbudsaviser er baseret på det gode købmandskab og lave priser til de danske forbrugere, der gerne kører lidt længere end ned på hjørnet efter de gode tilbud, som har været Calle Grænsebutiks fokus lige siden åbningen i 1921. Koncernen består i dag af ni Calle butikker og fire Calle vinlagre. Calles Butikker finder du i Rosenkranz, Aventoft, Süderlügum, Harrislee, Kupfermühle, Flensburg, Burg, Heiligenhafen og Rostock.

Læs Calles tilbudsavis her på minetilbud.dk og find ud af hvilke tilbud, som passer til dig.