Sponsorerede

Parfume

Parfume på tilbud

Køb en parfume til din partner eller forkæl dig selv med din yndlingsparfume. Vælg mellem forskellige mærker og prisklasser. Du finder eksklusive, klassiske parfumer til både mænd og kvinder. Er du mere prisbevidst, kan du også finde mange gode parfumer til få hundrede kroner. Uanset, om du er til helt dyre parfumer eller mere prisbevidst, kan du finde gode tilbud.

Få mere at vide...

Parfumer i bedste kvalitet

Parfume har været brugt i årtusinder – mest for at tage den grimme lugt af sved og manglende hygiejne. Men i de sidste årtier har det været trendy og duftene er også blevet mere og mere forfinede. Gennem årene har markedet udviklet sig med flere og flere parfumemærker - også fra kendisser, der har ""udviklet"" deres egen parfume. Det er i dag en kæmpe industri og der er også sket meget med selve udformningen af flaskerne. Her er designet af flakonerne et helt kapitel for sig. Selvom der hele tiden udvikles nye, spændende dufte er mange også glade for den klassiske parfume: Chanel no. 5. Nogle kalder den gammeldags, imens andre sværger til den. Se de mange ugetilbud på parfumer og vælg din favorit. Vælg en forfriskende, feminin duft eller en kraftig parfume, der holder hele dagen.

Tilbud på Parfume (11)

Weleda - Duft
Til 21/1
Weleda - Dufte
Til 21/1
Elizabeth Arden hudpleje eller dufte
Til 20/1
Dufte til ham eller hende eller Eos hudpleje
Til 20/1
Eksklusive dufte til ham eller hende
Til 20/1
Elizabeth Taylor White Diamond dufte
Til 19/1
Lacoste L!VE parfume
Til 25/1
Christopher Aquarius parfume
Til 25/1

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.