Parfume

Parfume på tilbud

Køb en parfume til din partner eller forkæl dig selv med din yndlingsparfume. Vælg mellem forskellige mærker og prisklasser. Du finder eksklusive, klassiske parfumer til både mænd og kvinder. Er du mere prisbevidst, kan du også finde mange gode parfumer til få hundrede kroner. Uanset, om du er til helt dyre parfumer eller mere prisbevidst, kan du finde gode tilbud.

Få mere at vide...

Parfumer i bedste kvalitet

Parfume har været brugt i årtusinder – mest for at tage den grimme lugt af sved og manglende hygiejne. Men i de sidste årtier har det været trendy og duftene er også blevet mere og mere forfinede. Gennem årene har markedet udviklet sig med flere og flere parfumemærker - også fra kendisser, der har ""udviklet"" deres egen parfume. Det er i dag en kæmpe industri og der er også sket meget med selve udformningen af flaskerne. Her er designet af flakonerne et helt kapitel for sig. Selvom der hele tiden udvikles nye, spændende dufte er mange også glade for den klassiske parfume: Chanel no. 5. Nogle kalder den gammeldags, imens andre sværger til den. Se de mange ugetilbud på parfumer og vælg din favorit. Vælg en forfriskende, feminin duft eller en kraftig parfume, der holder hele dagen.

Tilbud på Parfume (17)

Giorgio Armani, Chloé el. Clinique dufte
Til 17/8
Hugo Boss, YSL el. Paco Rabanne dufte
Til 17/8
Bruno Banani parfume
Til 17/8
Victorias Secret Bodymist - 2 stk
Til 17/8
Dufte til ham eller hende
Til 17/8
Vanderbilt EDT
Til 19/8
Elizabeth Arden White Tea
Til 30/8
Issey Miyake dufte
Til 30/8
Designerdufte
Til 30/8
Hugo Boss dufte
Til 30/8
Coach parfume
Til 30/8
Calvin Klein dufte
Til 30/8
Celebrity dufte og deosprays
Til 30/8
Dufte
Til 30/8
Clean Reserve dufte
Til 30/8
Parfumemarked
Til 29/8

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.