Parfume

Parfume på tilbud

Køb en parfume til din partner eller forkæl dig selv med din yndlingsparfume. Vælg mellem forskellige mærker og prisklasser. Du finder eksklusive, klassiske parfumer til både mænd og kvinder. Er du mere prisbevidst, kan du også finde mange gode parfumer til få hundrede kroner. Uanset, om du er til helt dyre parfumer eller mere prisbevidst, kan du finde gode tilbud.

Få mere at vide...

Parfumer i bedste kvalitet

Parfume har været brugt i årtusinder – mest for at tage den grimme lugt af sved og manglende hygiejne. Men i de sidste årtier har det været trendy og duftene er også blevet mere og mere forfinede. Gennem årene har markedet udviklet sig med flere og flere parfumemærker - også fra kendisser, der har ""udviklet"" deres egen parfume. Det er i dag en kæmpe industri og der er også sket meget med selve udformningen af flaskerne. Her er designet af flakonerne et helt kapitel for sig. Selvom der hele tiden udvikles nye, spændende dufte er mange også glade for den klassiske parfume: Chanel no. 5. Nogle kalder den gammeldags, imens andre sværger til den. Se de mange ugetilbud på parfumer og vælg din favorit. Vælg en forfriskende, feminin duft eller en kraftig parfume, der holder hele dagen.

Tilbud på Parfume (13)

Versace parfume
Til 28/6
Hugo Boss parfume
Til 28/6
Issey Miyake parfume
Til 28/6
Karl Lagerfeld parfume
Til 28/6
Hollister parfume
Til 28/6
Elizabeth Arden parfume
Til 28/6
BOSS Ma Vie
Til 28/6
Kappa EDT
Til 28/6
David Beckham dufte
Til 29/6
Dufte til ham el. hende
Til 29/6
Dufte til ham eller hende
Til 29/6

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.