Parfume

Parfume på tilbud

Køb en parfume til din partner eller forkæl dig selv med din yndlingsparfume. Vælg mellem forskellige mærker og prisklasser. Du finder eksklusive, klassiske parfumer til både mænd og kvinder. Er du mere prisbevidst, kan du også finde mange gode parfumer til få hundrede kroner. Uanset, om du er til helt dyre parfumer eller mere prisbevidst, kan du finde gode tilbud.

Få mere at vide...

Parfumer i bedste kvalitet

Parfume har været brugt i årtusinder – mest for at tage den grimme lugt af sved og manglende hygiejne. Men i de sidste årtier har det været trendy og duftene er også blevet mere og mere forfinede. Gennem årene har markedet udviklet sig med flere og flere parfumemærker - også fra kendisser, der har ""udviklet"" deres egen parfume. Det er i dag en kæmpe industri og der er også sket meget med selve udformningen af flaskerne. Her er designet af flakonerne et helt kapitel for sig. Selvom der hele tiden udvikles nye, spændende dufte er mange også glade for den klassiske parfume: Chanel no. 5. Nogle kalder den gammeldags, imens andre sværger til den. Se de mange ugetilbud på parfumer og vælg din favorit. Vælg en forfriskende, feminin duft eller en kraftig parfume, der holder hele dagen.

Tilbud på Parfume (30)

Cerruti parfume
Til 29/3
Zadig & Voltaire parfume
Til 29/3
Eau Relax
Til 29/3
Paco Rabanne parfume
Til 29/3
Cacharel Dufte
Til 29/3
Lancôme La Vie est Belle Eau Légère
Til 29/3
Stella McCartney POP
Til 29/3
Jimmy Choo Man Ice
Til 29/3
Jimmy Choo L'eau
Til 29/3
Hugo Iced parfume
Til 29/3
Burberry dufte - Medlemsrabat
Til 9/4
CLEAN EdP 30 ml
Til 9/4
Clean EdP 30 ml - Medlemspris
Til 31/3
Clean EdP 30 ml
Til 31/3
Elizabeth Arden dufte
Til 30/3
Paco Rabanne dufte til ham eller hende
Til 30/3
Dufte til ham eller hende
Til 30/3
David Beckham dufte - EDT
Til 30/3
Bruno Banani dufte - EDT
Til 30/3
Joop! WOW!
Til 5/4
Jil Sander softly
Til 5/4

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.