Parfume

Parfume på tilbud

Køb en parfume til din partner eller forkæl dig selv med din yndlingsparfume. Vælg mellem forskellige mærker og prisklasser. Du finder eksklusive, klassiske parfumer til både mænd og kvinder. Er du mere prisbevidst, kan du også finde mange gode parfumer til få hundrede kroner. Uanset, om du er til helt dyre parfumer eller mere prisbevidst, kan du finde gode tilbud.

Få mere at vide...

Parfumer i bedste kvalitet

Parfume har været brugt i årtusinder – mest for at tage den grimme lugt af sved og manglende hygiejne. Men i de sidste årtier har det været trendy og duftene er også blevet mere og mere forfinede. Gennem årene har markedet udviklet sig med flere og flere parfumemærker - også fra kendisser, der har ""udviklet"" deres egen parfume. Det er i dag en kæmpe industri og der er også sket meget med selve udformningen af flaskerne. Her er designet af flakonerne et helt kapitel for sig. Selvom der hele tiden udvikles nye, spændende dufte er mange også glade for den klassiske parfume: Chanel no. 5. Nogle kalder den gammeldags, imens andre sværger til den. Se de mange ugetilbud på parfumer og vælg din favorit. Vælg en forfriskende, feminin duft eller en kraftig parfume, der holder hele dagen.

Tilbud på Parfume (26)

40% medlemsrabat på dufte
Til 28/2
Dufte til ham eller hende
Til 2/3
Hugo Boss dufte til hende
Til 2/3
David Beckham edt
Til 2/3
Armani dufte til ham eller hende
Til 2/3
Elizabeth Arden dufte
Til 2/3
Bruno Banani dufte
Til 2/3
Dufte til ham eller hende - F.eks. Hugo Boss
Til 26/2
Deep Euphoria Eau de Toilette
Til 8/3
LaNuit Trésor Eau de Toilette
Til 8/3
Azzaro eau de toilette
Til 8/3
Issey Miyake parfume
Til 8/3
Marc Jacobs Daisy Kiss
Til 8/3
Alt Elizabeth Arden
Til 8/3
CLEAN Lovegrass
Til 8/3
Chloé parfume
Til 8/3
DKNY
Til 8/3
Alt Ralph Lauren
Til 8/3
Hollister parfume
Til 8/3
Crush by Rihanna
Til 8/3
Marc Jacobs Daisy Dream Kiss
Til 8/3
Clean EdP 30 ml - Medlemspris
Til 31/3
Clean EdP 30 ml
Til 31/3

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.