El-tandbørste

Eltandbørster til gode priser

Find en eltandbørste i fantastisk kvalitet og endda til en god pris. Se ugens mange tilbud på forskellige typer af eltandbørster. Her er eltandbørster fra de helt billige forhandlere til de dyre. Eltandbørster, der giver dig en perfekt tandbørstning, så du beskytter dine tænder mod huller og plak.

Få mere at vide...

Skal eltandbørsten opgraderes?

Måske har du altid brugt en eltandbørste? Så kender du til følelsen af skinnende, rene tænder. Eltandbørster er populære, da det ofte er nemmere at komme til med eltandbørsten. De kan derfor være mere effektive end manuelle tandbørster. Med en luksusudgave af en eltandbørste er tandbørstningen ikke længere en sur pligt. Der følger ofte opladerstander og rejseetui med i prisen. Du finder eltandbørster med flere børstehoveder, så du altid kan udskifte det børstehoved, du har i forvejen. Du kan også vælge en eltandbørste med flere rengøringsfunktioner, så du er sikker på at få skinnende, rene tænder. Vælg også eltandbørster til børnene. Det smarte design for børn gør det sjovere at børste tænder. Se de mange muligheder her på siden.

Tilbud på Eltandbørste (12)

Oral-B eltandbørster
Til 30/6
Oral-B eltandbørste
Til 24/6
El-tandbørste
Til 30/6
Eltandbørste Duopack
Til 25/6
PRO600 Cross Action
Til 30/6
Vitality
Til 29/6
Oral-B eltandbørste
Til 9/7
Oral-B eltandbørste
Til 9/7
Oral-B Pro 790 duo
Til 29/6
Oral-B Pro 750
Til 22/8

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.