Tilbud på plejeprodukter

Sundhed og personlig pleje

Stress af med personlige plejeprodukter, der giver dig selvtillid og følelsen af velvære. Søger du hårprodukter, ansigtsplejeprodukter eller makeup, er du havnet det rette sted. Lækre produkter, der styrker din sundhed og livsglæde. Med et enkelt klik, er du tættere på ren forkælelse. Lad dig friste og få mere energi med sunde valg i hverdagen. Find fx mærkevarer såsom Christian Dior, Clarins eller Elisabeth Arden. Her er også tilbud på vitaminer, mineraler og kosttilskud.

Få mere at vide...

Skønheds- og plejeprodukter

Det gør meget ved ens velbefindende at pleje sig selv med gode produkter til hele kroppen. Leder du efter balsam, shampoo, ansigtsrens, ansigtscremer eller bodylotion, kan du finde gode tilbud. Gå på tilbudsjagt og få et flot ydre med de rette produkter til hår, hud og negle. Hårfarve, foundation, øjenskygger eller neglelakker på tilbud – hvad er noget for dig? Find nemt, hvad du søger, så du kan føle dig sundere og smukkere i hverdagen. Det behøver ikke at koste en formue at forkæle dig selv med skønne produkter.

Hent minetilbud appen og få overblik over de mange gode tilbud.

Barberblade

Læs mere

Blodtryksmåler

Læs mere

Deodorant

Læs mere

Eltandbørste

Læs mere

Gillette

Læs mere

Glattejern

Læs mere

Hårfarve

Læs mere

Krøllejern

Læs mere

Longo vital

Læs mere

Nivea

Læs mere

Parfume

Læs mere

Shampoo

Læs mere

Smykkeskrin

Læs mere

Solcreme

Læs mere

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.