Longo Vital

Tilbud på Longo Vital

Longo Vital hjælper immunforsvaret tilbage på sporet. Longo Vital fås i den klassiske udgave, men også i andre udgaver med eksempelvis Açaí og ginseng. Den klassiske Longo Vital har været fremme i mere end 40 år. Find din favorit fra Longo Vital-serien her på siden – og til fornuftige priser.

Få mere at vide...

Longo Vital styrker immunforsvaret

I flere perioder af dit liv, kan du have gavn af at styrke dit immunforsvar. Her er Longo Vital en god hjælper. Vitamintilskuddet er eksempelvis egnet, når du oplever problemer med småforkølelser, snue, ondt i halsen eller problemer med blister i munden, der ofte opstår, når immunforsvaret er helt nede. Blister i munden og på tungen kan være meget smertefuldt, så du mister lysten til at spise, hvilket svækker dig yderligere. Mange oplever derfor at kunne få blister væk med Longo Vital. Longo Vital er kendt for at have fuld dagsdosis af de vigtigste vitaminer samt 6 nøje udvalgte urter – rosmarinblad, paprika, græskarkerner, pebermynteblad, røllikeblomst og hvidtjørnblad- og blomst. Vælger du LongoVital + Açaí får du et kosttilskud, der er super til hud, hår og negle. Vælger du derimod Longo Vital + Ginseng får du et kosttilskud, der giver dig fornyet energy.

Hent minetilbud appen og få overblik over de mange gode tilbud.

Tilbud på longo vital (1)

FIND ANDRE GODE TILBUD

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.