Mascara maskara makeup make-up make up

Mascara på tilbud

Mascara er en essentiel del af enhver kvindes taske og de fås i mange forskellige størrelser, farver og med mange egenskaber. Derfor kan det også være svært at finde den mascara der ender med at blive din favorit, og måske du endda ender med flere forskellige varianter i din makeup samling. Producenter som MAC, Maybelline, Lancome og Loreal er blandt de mest populære, men der findes efterhånden utrolig mange producenter så det også er muligt at finde billig mascara. 

Vi har overblikket over hvor de bedste mascara tilbud er lige nu, og du kan se dem alle i listen herunder. 

Mascaraens historie

Den moderne version af mascara blev faktisk udviklet i Europa og USA på nogenlunde samme tid. Eugène Rimmel var dygtig til at udvikle makeup, og  i England udviklede det vi i dag kender som mascara. Faktisk blev hans opfindelse så stor en succes i Europa at ordet rimmel betyder mascara på mange europæiske sprog. Nogle år senere i USA, udviklede Thomas Lyle Williamson et lignende produkt til sin søster Mabel. Opfindelsen var en blanding af kulstøv og vaseline, og senere grundlagde han virksomheden Maybeline, som er en sammenblanding af søsterens navn og vaseline. 

Flere mascaraer til forskellige formål

Selvom man relativt hurtigt finder en favoritmascara, så kan der være behov for at have flere forskellige i sit sortiment. Enten bare for at eksperimentere lidt fra tid til anden, men også fordi de kan have vidt forskellige formål. De kan være vandfaste, have forskellige farver som brun eller sort, give tykkere vipper, mere fyldige vipper og meget mere. 

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk