Tilbud på el løbehjul

Tilbud på el løbehjul

Det er ikke usædvanligt at se unge såvel som voksne bruge et el løbehjul til at komme fra A til B i deres hverdag, og det er derfor blevet en naturlig del af det danske bybillede. Et elektrisk løbehjul er et selvbalancerende køretøj, som ligner et almindeligt løbehjul, men har en motor som drivkraft. Herved slipper man for at skubbe fra med foden for at få mere fart på. Farten styres derimod gennem trykknapper eller håndtag på styret. Du kan finde de bedste tilbud på el løbehjul her på siden!

El løbehjul til voksne og børn

Dit specifikke behov bestemmer, hvilken type af el løbehjul, som du bør købe - eksempelvis vil nogle af de billige el løbehjul kun have en rækkevide på 20 km., hvor de med den nyeste teknologi har en rækkevide på helt op til 65 km.! 

Max. hastigheden på offentlige veje er i Danmark 20 km/t, og derfor sælges der ikke mange løbehjul med hastigheder herover. Men hvis man er på udkig efter mere fart - på privat grund - kan man købe et elektrisk løbehjul med 2000w, som har en topfart på 50 km/t. 

Der findes også mange muligheder, når det kommer til el løbehjul til børn. Her vil man ofte se, at motoren er mindre, og el løbehjulet derfor er langsommere end de til voksne. Rækkeviden er samtidigt kortere, typisk omkring 15 km. på én opladning. 

Hvad koster et el løbehjul?

Elektriske løbehjul er inden for de seneste år blevet meget populære både blandt børn, unge og voksne. Man kan finde tilbud hos mange forskellige forretninger, eksempelvis hos thansen, Elgiganten, Bilka og Power. 

Et el løbehjuls pris afhænger af, hvilken type man er på udkig efter, og derfor kan man finde priser fra omkring 2.000 kr. til 6.000 kr. 

Her på siden kan du se, hvilke el løbehjul tilbud der er netop lige nu!


Husk disse el løbehjul regler

I 2019 udkom en række regler, som gør sig gældende ved kørsel på el løbehjul. Disse kan du med fordel have in mente, når du leder efter dit nye løbehjul.

- Den tilladte max. hastighed i trafikken er 20 km/t ved egen motorkraft
- El løbehjul med sæde er ikke tilladt på offentlig vej
- Man skal være min. 15 år for at køre i trafikken - medmindre man er i følgeskab med en voksen, som holder opsyn med kørslen
- Som hovedregel skal man følge cykelreglerne, hvis det er muligt - dvs. følge cykelstier, -signaler samt -skiltning
- Det er ikke lovligt at køre på fortov, gangstier eller i fodgængerfelter

Få mere at vide...
  Hvad koster et el løbehjul?
  Da der efterhånden findes mange forskellige varianter af el løbehjul, varierer prisen også. Man kan finde priser fra 2.000 kr. til 6.000 kr.
  Hvilket el løbehjul skal jeg købe?

  Der findes el løbehjul til ethvert behov, og derfor er det også muligt for dig at finde den løsning, som passer lige netop til dig.
  Dit specifikke behov bestemmer hvilken type af el løbehjul, som du bør købe - eksempelvis vil nogle af de billigste løbehjul have en rækkevide på 20 km, hvor dem med den nyeste teknologi vil have en rækkevide på helt op til 65 km.

  Ift. elektrisk løbehjul til børn, findes der også mange muligheder. Her vil motoren ofte være mindre og el løbehjulet vil herved været noget langsommere end el løbehjul til voksne. Rækkeviden er også lidt kortere - den er omkring 15 km på én opladning.

  Hvor gammel skal man være for at køre et el løbehjul?
  Med det nye regelsæt for elektriske løbehjul, som blev fastsat i 2019, fremgår det, at man skal være minimum 15 år for at køre på det. Hvis et barn under 15 år ønsker at køre i trafikken, skal dette være i selskab med en voksen på 18 år eller derover, som holder opsyn med barnets kørsel.
  Hvor hurtigt må et el løbehjul køre?
  Den tilladte max. hastighed for elektriske løbehjul i trafikken er 20 km/t med motorkraft alene. Dette nye regelsæt trådte i kraft i 2019.
  Derudover skal der være en hvid eller gul lygte foran og en rød lygte bagpå - dette lys skal kunne ses på mindst 300 meters afstand. Der må ikke være sæde på løbehjulet.
  Hvor kan man købe et el løbehjul?
  Elektriske løbehjul er inden for de seneste år blevet meget populære blandt både voksne og unge. Derfor kan man i dag også finde diverse varianter hos mange forskellige butikker, eksempelvis hos thansen, Elgiganten, Bilka eller Power.
  Hvor langt kan et el løbehjul køre?
  Typisk vil et el løbehjul til voksne kunne køre op til 25 km på én opladning, mens el-løbehjul til børn vil kunne køre omkring 15 km.
  Hvor må man køre på el løbehjul?

  Det gør sig gældende, at man skal følge cykelreglerne, hvis det er muligt - det vil altså sige, at man skal køre på cykelstien og følge cykelstisignaler og -skiltning. Ligeledes skal man give tegn ved sving og stop. Det er ikke lovligt at køre på fortovet, gangstier eller i fodgængerfelter.

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk