Motorcykler motorcykel mc

Her finder du de bedste tilbud på motorcykler

Er knallerten blevet for lille, cyklen for langsom, og bilen for kedelig, så er det måske på tide at kaste kærligheden på en motorcykel. Forskellen på en knallert og en motorcykel er størrelsen, hvor sidstnævnte har en større slagvolume og dermed flere hestekræfter. Motorcyklen fås derudover i en lang række forskellige udgaver som f.eks. med sidevogn, sportsmaskiner, choppers, og meget mere. Vi har her på siden de aktuelle tilbud på motorcykler, og der er helt sikkert også en der passer til dit behov. 

Langfart eller ræs?

Valget af motorcykel kommer meget an på hvad den skal bruges til, og heldigvis findes der næsten en motorcykeltype til ethvert behov. Kan du godt lide at køre på små kringlede veje, og virkelig presse maskinen til det yderste, så bør du nok overveje en sportsmaskine, der er lavet til banekørsel og dermed har et direkte styretøj og nogle gode solide bremser. Er du mere typen der gerne vil have en motorcykel til de lange ture i både Danmark og resten af verden, skal du vælge en touringmotorcykel. Her er komforten i højsædet, og positionen er også langt mere afslappet så man bare kan suse derudad. 

Husk kørekortet

For at få lov til at køre på motorcykel kræver det at du har et motorcykelkørekort. Det er derfor ikke nok at du har et almindeligt kørekort til bil, som man f.eks. kan nøjes med hvis man vil køre knallert. Der er også restriktioner på hvor mange kubik du må køre med alt afhængig af din alder. Tager du f.eks. mc kørekort som 18 årig må du kun køre på en motorcykel med op til 125 cc og med maksimalt 14,9 hk. Med alderen bliver det muligt at få lov til at køre større udgaver. 

MC fællesskabet

Foruden det særlige ved at være eksponeret overfor naturen når man kører på motorcykel, så er det især det sociale MC'ere synes er fedt. I hele landet er det derfor muligt at melde sig ind i MC klubber, hvor der bliver pudset på motorcykler, og fortalt røverhistorier. Når Bakken åbner bliver det således også fejret med et stort motorcykeloptog der starter inde i København og bevæger sig op til Klampenborg. Samme tradition gør sig gældende når Bakken lukker i efteråret. 

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk