Elcykel på tilbud

Elcykel tilbud

Få et tiltrængt, hjælpende skub op ad bakken og kom hurtigere frem, selv i modvind - og naturligvis helt uden sved på panden. Find din nye elcykel hos minetilbud, hvor vi altid har samlet aktuelle tilbud på elcykler til hele familien.

En elcykel er en ideel, sund, sjov og miljøvenlig form for transport, som er perfekt til dig som elsker at cykle og være ude i det fri, men også gerne vil komme hurtigt frem, samtidig med, at undgår at blive svedig og forpustet undervejs.

En elcykel er udstyret med en eldrevet motor, som typisk sidder i cyklens forhjul eller baghjul, og som slår til i det øjeblik man træder i pedalerne. Man kan dog også vælge ikke at aktivere motoren, hvilken gør, at du også kan bruge din elcykel som en konventionel cykel.

På de fleste elcykler er motoren aftagelig, og kan således oplades i en stikkontakt i hjemmet.

Da elmotoren tager det seje træk når du er på farten, er en elcykel en behagelig og skånsom måde at komme rundt omkring på, og er især en ideel løsning til dem, som gerne vil have det ekstra skub op ad bakken eller i modvind.

Udover en behagelig tur er en elcykel naturligvis også et miljøvenligt transportmiddel og et godt og sundt alternativ til bilen eller offentlig transport.

Fordelene ved elcykler er mange, og derfor er efterspørgslen for eldrevne cykler også kun steget over de seneste år, hvilket også betyder, at kvaliteten, design og funktionalitet på de fleste typer elcykler bliver bedre og bedre.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk