Cykelhjelme

Cykelhjelm på tilbud

I al slags vejr, er det bare på med cykelhjelmen. Forskning slår fast, at brug af cykelhjelm mindsker risikoen for at få hovedskader. Det er dog vigtigt, at cykelhjelmen sidder korrekt, så den eksempelvis ikke sidder skævt eller for højt oppe i panden. Den må hverken sidde for løst eller for stramt, men skal sidde tæt til under hagen. Se tilbuddene her på siden, uanset om du ønsker en cykelhjelm til få hundrede kroner eller flere tusinde kroner.

Få mere at vide...

Cykelhjelme til voksne og børn

Du kan finde cykelhjelme til hele familien. Faktisk bruger hele 82 procent af de danske børn under 11 år cykelhjelm, imens det kun er 15 procent af de 16-25-årige der bruger cykelhjelm. I de ældre aldersgrupper er der dog flere, der igen begynder at bruge cykelhjelm. Når du skal finde en cykelhjelm, er det vigtigt, at du køber en cykelhjelm der er tilpas i størrelsen. Her kommer det bl.a. an på din alder og dit køn, da mænd ofte har større hoveder end kvinder. Det er vigtigt, at cykelhjelmen er behagelig at have på, men du skal også vælge en, som du udseendemæssigt kan lide - ellers får du den ikke brugt. Du kan finde cykelhjelme i mange forskellige farver og designs. Der kan være blomstermønster på eller de kan være helt enkle i mat sort. En cykelhjelm skal være CE-mærket, men dansk producerede cykelhjelme er alle CE-mærkede, så det er din garanti for, at sikkerheden er i top.

Tilbud på cykelhjelme (13)

MTB hjelm IN-Mould
Til 31/12
Skaterhjelm IN-Mould
Til 31/12
Cykelhjelm med baglys
Til 31/12
Cacer/MTB hjelk IN-Mould
Til 31/12
Racer/MTB hjelm IN-Mould
Til 31/12
Streethjelm Out-Mould
Til 31/12
Cityhjelm IN-Mould
Til 31/12
Junior/voksenhjelm
Til 31/12
Børnehjelm
Til 31/12
Cykelhjelme
Til 27/7
Cykelhjelm til børn
Til 27/7
Cykelhjelm til børn
Til 21/7

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.