Knallert scooter elscooter

De bedste tilbud på knallerter 

En knallert, eller scooter som de også bliver kaldt, er det oplagte transportvalg hvis du skal længere end du kan cykle, men kortere end det kan betale sig at starte bilen for. Da de som oftest kører omkring 50 km/l er det også et mere økonomisk valg ift. at tage bilen. Knallerter fås som både en lille knallert og en stor knallert. Forskellen på de to er at den lille knallert, også kaldet knallert 30, max må køre 30 km/t og den store knallert, også kaldet knallert 45 og EU-knallert, max må køre 45 km/t. 

Scooter eller knallert?

Selvom de hedder to forskellige ting, så dækker begge ord over det samme. Dykker man helt ned i definitionen, så er der forskelle, men for den almindelige dansker er det bare et spørgsmål om hvilket ord man bedst kan lide. Men hvor gammel skal man egentlig være for at køre knallert? Du skal være 14 år og 6 måneder gammel for at starte på knallertundervisning, og når du er fyldt 15 år og har bestået både teori- og køreprøve må du køre på en knallert 30. Det samme gælder hvis du er over 18 år gammel og har et gyldigt kørekort til almindelig bil. Reglerne for en stor er lidt anderledes. Her skal du nemlig være over 18 år gammel, og have gyldigt kørekort til almindelig bil, motorcykel eller stor knallert. 

En nem måde at kende forskel på en lille og stor knallert er at den lille har en gul nummerplade, hvor den store har en hvid nummerplade. Lige meget om du er på udkig efter en lille eller stor, så har vi på denne side samlet en lang række af de bedste aktuelle tilbud på scootere, så du kan spare penge ved dit køb. 

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk