Tilbud på toiletter

Toilet

Skal du til at shine badeværelset op eller måske etablere et nyt badeværelse, så har du behov for et toilet i god kvalitet. Toiletter findes i mange afskygninger, og der er både gulvstående og væghængte toiletter at vælge imellem. Hvilket toilet, der egner sig bedst til netop din bolig, afhænger af dit badeværelse og selvfølgelig dine personlige præferencer og smag. Men én ting er sikker: Ved at købe dit toilet på tilbud er der mange penge at spare.

Hver uge holder vi øje med de bedste tilbud på toiletter fra dine lokale byggemarkeder og samler dem til dig her på siden. Du vil kunne finde mange velkendte mærker, som bl.a. Ifö, Duravit, Gustavsberg, Villeroy & Boch, Geberit og mange flere. Derudover har du valget mellem toiletter i forskellige prisklasser, så du kan vælge en model, der passer til dit budget.

Se dig omkring og lad dig inspirere – med et godt tilbud på et toilet får du rigtig meget valuta for pengene.

Sådan vælger du det rigtige toilet

Det kan godt være en udfordring at vælge det rigtige toilet – der er mange gode modeller og mærker at vælge imellem, og derudover er det med at beslutte, om du ønsker et væghængt eller en gulvstående model. Først og fremmest skal du tænke på, at dit kommende toilet vil blive brugt rigtig meget og skal holde i mange år, men det skal også være elegant, praktisk og passe til dit badeværelses øvrige interiør, for at du bliver glad for det i længden.

Valget mellem gulvstående og væghængt toilet er i høj grad et spørgsmål om æstetik og smag. Den klare fordel ved et væghængt toilet er dog, at det gør rengøring i badeværelset lettere. Ud over model, mærke og type skal du også tage stilling til toilettets størrelse og sørge for, at det passer sammen med dit øvrige interiør. Mht. farven så er toiletter typisk hvide, men fås også i kitschede farver som orange, blå eller gul.

Toilet og tilbehør

Skal du have monteret et nyt toilet, så har du ud over toiletkummen behov for andet tilbehør for at få det monteret. Som regel skal du regne med, at tilslutningsslange og toiletsæde skal bestilles separat, med mindre der står noget andet i produktbeskrivelsen. Derudover skal du bruge en toiletbørste og toiletrens. Ved et væghængt toilet har du ydermere behov for en indbygningscisterne og en skylleknap, som også monteres i væggen.

Gå på opdagelse her på siden og find toilet og tilbehør, mens det er på tilbud.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-14.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk