Tilbud på terrassebrænder

Terrassebrædder

Sommer, sol og dejlige grillaftener på terrassen – that’s life! Ønsker du selv at nyde godt af en ny terrasse, eller trænger din terrasse til en kærlig hånd? Så er det bare med at komme i gang. Du behøver nemlig ikke at være uddannet håndværker for at lægge en flot terrasse derhjemme, som du vil kunne få glæde af i mange år. Alfa og omega er de gode materialer. Dem hjælper vi dig med at få indkøbt til den bedste pris.

Terrassebrædderne er terrassens hjerte. De er terrassens synlige del. Det er altså de brædder, du kommer til at sætte dine lænestole og terrassemøbler på, og som skal kunne holde til hverdagens udfordringer og vind og vejr. Der er derfor ingen grund til at spare for meget på lige netop terrassebrædderne. Du kan vælge mellem mange forskellige træsorter, som hver især har deres særpræg og vil give din terrasse en bestemt stil.

Vi har samlet de bedste tilbud på terrassebrædder til dig her på siden og vejleder dig i det følgende omkring dit indkøb.

Hvilken træsort skal jeg vælge?

Det første, du bør overveje omkring din terrasse, er, om du ønsker at anlægge den i en nordisk eller en eksotisk træsort. Blandt de nordiske træsorter er især lærk særdeles velegnet til terrassen. Lærk er en meget robust træsort, som kan holde til hverdagens udfordringer og modstå den danske vinter. Ønsker du at bibeholde lærketræets naturlige farve, kan du med fordel behandle det med olie, da det hurtigt patineres og bliver gråligt.

Ønsker du at sprede mere eksotiske sommer-vibes på terrassen, er det måske en eksotisk træsort, du skal benytte til at anlægge din terrasse. De eksotiske træsorter som teak eller mahogni kendetegnes ved deres mørke farve, som holder sig godt og ældes flot med tiden.

Mahogni og teak ligger afgjort i den dyrere ende af skalaen hvilket ofte afholder folk fra at indkøbe terrassebrædder i netop disse træsorter. Ønsker du den samme eksotiske vibe, men på et mindre budget kan du eksempelvis vælge ipé eller bankirai, der som regel fås til en billigere pris. Et andet godt alternativ til eksotiske træsorter er varmebehandlet træ, der er særdeles modstandsdygtigt og kræver minimal vedligeholdelse.

Gode tilbud på materialerne til din terrasse

Uanset hvilken træsort du vælger til dine terrassebrædder, så er det ærgerligt at betale for meget. Ofte kan du få et rigtig godt tilbud i dit lokale byggemarked, som er værd at tage med. Vi hjælper dig med hurtigt at danne dig et overblik over ugens bedste tilbud og opdaterer konstant vores listen med nye tilbud. Det behøver ikke være svært at anlægge terrasse, og med nogle gode tilbud er der plads til lidt mere i budgettet. God fornøjelse.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk