Tilbud på skyr

  Skyr på tilbud

  Holder du af en sund livsstil, men ønsker du samtidig ikke at gå på kompromis med den gode smag? Så er skyr noget for dig. Skyr er et islandsk surmælksprodukt og findes i mange smagfulde varianter, som kan bruges i stedet for yoghurt, creme fraiche og fløde i madlavningen.

  Skyr kom til Danmark for nogle få år siden, men er tydeligvis kommet for at blive. Skyr smager ikke kun godt, det er også godt i forbindelse med vægttab, da det har et højt indhold af protein og derfor mætter godt og sætter gang i forbrændingen – og det er noget, som mange mennesker sætter pris på. Ønsker du et godt tilbud på skyr, så er du landet det rette sted her på siden. Vi har samlet alle de bedste tilbud på billig skyr lige her.

  Billigt skyr som sundt alternativ i madlavningen

  Der er mange måder at bruge skyr på i din madlavning, men også som smagfuld dessert. Er du eksempelvis på udkig efter et sundt alternativ til is, så er Cheasy frozen skyr et godt bud på din nye yndlingsdessert. Den indeholder ligesom yoghurtis meget få kalorier, men byder på den fulde smagsoplevelse. Karolines Køkken har også skyr, som kan anvendes som dip eller dressing til chips, grøntsagsstænger og andre snacks.

  For mange mennesker er skyr hurtigt blevet en fast bestanddel af husholdningen, og der findes et hav af opskrifter, som du kan bruge skyr til. Find de bedste tilbud på skyr her.

  Styr på morgenens smoothies med skyr

  Er du på udkig efter en sund og hurtigt tilberedt morgenmad? Så er en smoothie med frisk frugt og skyr et godt bud. Skyr egner sig med sin lave fedtprocent og cremede konsistens perfekt til smoothies med frisk frugt. Du kan oven i købet forberede ingredienserne, så det går hurtigt om morgenen, inden du skal ud af døren.

  Vælg blot hvilke frugter eller grøntsager du ønsker i din smoothie og skær disse i mindre stykker. Frugtstykkerne kan du enten bruge med det samme eller komme i portionsposer og fryse dem ned, så de er klar til brug. Når du så har lyst til en lækker smoothie som hurtig morgenmad, er grøntsagerne klar til at komme i blenderen og blive blandet med lækker skyr. Det er let, hurtigt og smagfuldt.

  Det er ærgerligt at betale for meget. Derfor har vi samlet alle tilbud på billigt skyr til dig ét sted. God tilbudsjagt.

  Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk