Tilbud på mørbrad

Tilbud på mørbrad

Mørbraden er det møreste stykke kød på dyret og egner fortrinligt til både fin hverdagsmad og festlig middag. Du kan hurtigt og nemt tilberede en mørbrad, da kødet ikke skal stege særlig længe. Der er få ting, du kan gøre forkert, når du tilbereder en mørbrad, og følger du nogle simple skridt, kan du være sikker på, at din mørbrad bliver lækker og mør. Find et godt tilbud og kom i gang med at kæle for familien med lækker aftensmad.

Her på siden præsenterer vi ikke kun ugens bedste tilbud på mørbrad for dig. Du vil kunne finde svinemørbrad såvel som oksemørbrad – lige til en lækker gang aftensmad. Vi fortæller dig også, hvordan du får det bedste ud af din mørbrad. Så er du rustet til at give dig i kast med spændende nye retter. Se alle de gode tilbud på mørbrad her på siden.

Sådan afpudser du en mørbrad

Det at afpudse en mørbrad er et essentielt og ofte overset trin i tilberedningen af kødet. Mange mennesker føler, at det er forkert at skære noget fra på så godt et stykke kød som en mørbrad. Sagen er bare, at de små sener og hinder omkring mørbraden trækker sig sammen og dermed gør kødet mere sejt, hvis ikke de pudses af. Derfor skal mørbraden ALTID pudses af, inden den steges.

Er mørbraden pudset af, har du mange muligheder for at tilberede lækre retter. Du kan for eksempel give dig i kast med en helstegt og/eller fyldt okse- eller svinemørbrad, en lækker mørbradgryde eller nogle møre mørbradbøffer.

Sådan tilbereder du en helstegt oksemørbrad i ovnen

 1. Start med at afpudse din mørbrad ved at fjerne sener og hinder, der løber langs siderne.
 2. Krydr din mørbrad med rigelige mængder salt og friskkværnet peber.
 3. Kom en god klat smør og lidt solsikkeolie i en pande og lad det bruse op.
 4. Kom mørbraden i og steg kort på alle sider, indtil den tager farve.
 5. Kom mørbraden i et ildfast fad med lidt vand i bunden. Tilsæt eventuelt lidt løg og rodfrugter for at give smag.
 6. Kom fadet i ovnen ved 200 grader og steg mørbraden i ca. 30 min. til en kernetemperatur på 58 grader.
 7. Tag den ud af ovnen og lad den hvile i 10 minutter, inden du skærer den ud.

Find de bedste mørbrad-tilbud lige her

Der findes et hav af lækre opskrifter med mørbrad, og med et godt tilbud er det en spise, I har råd til oftere i hverdagen. Er du mest til oksemørbrad, svinemørbrad eller kalvemørbrad? Hold øje med ugens tilbud på mørbrad og gør din hverdags- eller festmenu lidt mere lækker. God tilbudsjagt.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-14.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk