Hamburgerryg

Tilbud på hamburgerryg

En klassisk ret er glaseret hamburgerryg. Det er typisk dansk at spise hamburgerryg, og har været populært på spisebordet i generationer. Til glaseret hamburgerryg spises der ofte sennepssauce og kartofler. Se de fantastiske tilbud på lækker hamburgerryg.

Få mere at vide...

Hamburgerryg med årstidens grønt

Kogt hamburgerryg på en hverdagsaften gør hverdagsmad lidt ekstra lækkert. Hamburgerryg kan serveres på mange måder, alt efter årstiden. Bagte rodfrugter er fint som tilbehør på en efterårs- eller vinterdag. Om foråret eller sommeren kan du i stedet spise salat til eller forskellig hjemmelavet relish, ex løg-relish eller agurke-relish. Om sommeren er det også et hit at servere glaseret hamburgerryg på et fad af dampede grøntsager, små nye kartofler og en lækker sauce til. For at lave det lidt anderledes, kan du også lave indbagt hamburgerryg, hvilket er populært til familiefester. Hamburgerryg er også lækkert. når det spises koldt – som fyld i en sandwich eller på en rugbrødsmad. Til madpakker eller morgenbordet er skiver af hamburgerryg en god måde at få protein. Den saftige og milde smag tiltaler både børn og voksne.

Tilbud på hamburgerryg (10)

bacon eller hamburgerryg pr. ½ kg
Til 27/4
3-stjernet
Til 27/4
3-Sternet Frokost favorit
Til 28/4
Røget hamburgerryg Pr. ½ kg
Til 28/4
Coop pålæg
Til 29/4
Coop Pålæg
Til 26/4
Den Grønne Slagter
Til 29/4
Den grønne slagter
Til 29/4

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.