Sponsorerede

Hamburgerryg

Tilbud på hamburgerryg

En klassisk ret er glaseret hamburgerryg. Det er typisk dansk at spise hamburgerryg, og har været populært på spisebordet i generationer. Til glaseret hamburgerryg spises der ofte sennepssauce og kartofler. Se de fantastiske tilbud på lækker hamburgerryg.

Få mere at vide...

Hamburgerryg med årstidens grønt

Kogt hamburgerryg på en hverdagsaften gør hverdagsmad lidt ekstra lækkert. Hamburgerryg kan serveres på mange måder, alt efter årstiden. Bagte rodfrugter er fint som tilbehør på en efterårs- eller vinterdag. Om foråret eller sommeren kan du i stedet spise salat til eller forskellig hjemmelavet relish, ex løg-relish eller agurke-relish. Om sommeren er det også et hit at servere glaseret hamburgerryg på et fad af dampede grøntsager, små nye kartofler og en lækker sauce til. For at lave det lidt anderledes, kan du også lave indbagt hamburgerryg, hvilket er populært til familiefester. Hamburgerryg er også lækkert. når det spises koldt – som fyld i en sandwich eller på en rugbrødsmad. Til madpakker eller morgenbordet er skiver af hamburgerryg en god måde at få protein. Den saftige og milde smag tiltaler både børn og voksne.

Tilbud på hamburgerryg (12)

Hel skinke eller hamburgerryg
Til 20/1
XXL pålæg
Til 20/1
2 pk. Den Grønne Slagter
Til 20/1
3 pk. 3-stjernet pålæg
Til 20/1
Hamburgerryg pr. ½ kg.
Til 19/1
Røget hamburgerryg pr. ½ kg. el. Bacon
Til 19/1
Tysk hamburgerryg røget 1 kg.
Til 21/2
Dit valg pålæg
Til 21/1
Pålækker Delikatesser pålæg
Til 20/1

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.