Rejser & oplevelser

Få inspiration til din næste rejse

Vi ved allesammen, at de afslappede og særlige øjeblikke, skaber fantastiske minder og kan give de fleste fornyet energi. Bare det at planlægge en rejse, drømme sig væk eller glæde sig over at skulle opleve noget specielt med familie eller venner, er en skøn følelse.  Og lige netop det kan du starte med her - vi har nemlig samlet en række kataloger indenfor rejser og oplevelser som forhåbentlig kan inspirere dig. God fornøjelse! 

Aktuelle rejsekataloger og oplevelser

Loader

Tid til at rejse

Ugerne føles længere og længere og øjenlågene tungere og tungere… Ja, det er vist på tide med lidt ferie! Er du i den heldige situation, at du står og skal til at planlægge, hvor din næste ferie skal gå hen? Så er du havnet det helt rigtige sted. Lad dig inspirere af de stemningsfulde rejsekataloger og drøm dig langt væk til sommer og sol. Luk ferieinspirationen ind.  

Eller måske tid til en oplevelse i Danmark?

Til trods for at Danmark er et lille land, er der masser af aktiviteter, som vi danskere kan foretage os inden for landets grænser. Det gælder både aktiviteter i naturen, træningshallen eller måske klasselokalet. Det kan være, at du drømmer om at tage dagligdagsgastronomien til det næste niveau med et madkursus? Eller måske få bevæget dig til god musik på et dansehold? Eller måske bare aflægge Den Blå Planet et visit? Aktiviteterne er mange, og man kan hurtigt miste pusten i søgningen efter den perfekte beskæftigelse – men frygt ej! Her på siden kan du lade dig inspirere af kataloger, som tilbyder et stort udvalg af forskelligartede aktiviteter og oplevelser i Danmark, som du nemt og hurtigt kan komme i gang.

Better to see something once than hear about it a thousand times

Asiatisk ordsprog

Aktuelle tilbud

  Hvor skal jeg rejse hen?

  Dét spørgsmål har du garanteret stillet dig selv før! For der findes jo tusindvis af forskellige rejsemål, og hvordan skal man dog kunne vælge det rigtige sted at tage hen? Det er ikke nogen hemmelighed, at Danmark er et meget uforudsigeligt land, når det kommer til vejret. Og netop dét, er nok også en af grundene til, at vi ofte brokker os lidt over det danske vejr – og en af grundende til, at vi sommetider forlader vores lille land i en periode til fordel for palmer, sandstrand og varmere temperaturer. Eller måske skibakker, lifte og en lille gibbernakker. 

  Charterferien

  Hvad er en charterrejse? En charterrejse er en pakkeferie, hvor et rejseselskab har sammensat en hel ferie inklusiv både transport og ophold. Denne rejsetype er nem at booke, da du ikke behøver at researche på både transport og hotel – det hele er samlet i én overskuelig pakke til dig. I september 2017 skrev DR.dk en artikel om charterrejsen, hvor det fastslås at der årligt sælges omkring 1 million charterrejser i Danmark – denne ferietype er altså meget populær, og er en af danskernes mest fortrukne form for ferie. Er du klar til en charterferie?
   

  Storbyferien

  Storbyferien er den perfekte rejseform for dig, som ikke nødvendigvis ønsker at forlade Danmark i en længere periode. Måske du ønsker at besøge det gotiske område i Barcelona, aflægge Picasso Museet et visit og restituere i Ramblaens stemningsfulde gader med en lækker tapasmenu og et glas iskoldt sangria? Eller måske har du lyst til at opleve verdens mindste uafhængige stat, Vatikanet? Eller nyde et romantisk øjeblik med din bedre halvdel på Aventinerhøjen i Rom? Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for din næste storbyferie.
   

  Krydstogtferien

  Drømmer du om at opleve flere steder på samme rejse uden at skulle slæbe på bagage og indlogeres på forskellige hoteller? Så er krydstogtsrejsen måske noget for dig! I de fleste rejsekataloger kan du finde krydstogtsrejser – det kan være alt fra en tur langs Norges smukke kystlinje til et par uger i det Caribiske Øhav. Mange krydstogtsrejser er en ”all-inclusive” pakkeløsning, og hvis du køber noget ombord på krydstogtskibet, fremviser du bare dit nøglekort til din kahyt og vupti – således samles dine udgifter, og du behøver ikke at svinge kortet flere gange dagligt. Så hvis du har brug for en skræddersyet ferie, hvor du stadigvæk får oplevet en masse forskellige lokationer, bør du tjekke krydstogtferien nu!
   

  Rundrejser

  Hvis du synes, at krydstogtferien lyder skøn – men måske en anelse for magelig – så kan det være, at rundrejsen er mere dig! Her kan du også opleve flere lokationer på én og samme rejse, hvor du indlogeres på forskellige hoteller eller hostels undervejs. Vil du helst se jungle eller stand? Vil du helst til Thailand eller Cambodia? Du kan det hele! Er du klar til at få én på opleveren?

  Ferie og oplevelser i Danmark

  Vi må ikke glemme Danmark, der også rummer et utal af fantastiske feriemål. Og faktisk er denne form for ferie ret så populær – faktisk den mest populære. En undersøgelse foretaget af Gallup viser, at hele 62% af danskerne holdte ferie hjemme i Danmark i 2017, hvorimod 50% holdte ferie i Europa (ekskl. Norden). Der er mange måder at holde ferie på i Danmark, hvortil camping og ophold i feriehuse er de mest populære. Er du klar til en ferie på hjemmebane?
   

  Faglige aktiviteter

  Ønsker du at videreudvikle nogle af dine faglige kompetencer? Eller drømmer du om lære noget helt nyt? Måske holder du af madlavning, men trænger til lidt inspiration eller nye metoder til at give din familie og venner en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige? Det kan også være, at du har haft fransk i skolen, men at din udtale af ”Je parle francais” er blevet lidt rusten? At deltage i faglige aktiviteter som madlavningskurser og sprogskoler giver dig ikke kun en større viden, men også et samvær og fællesskab med andre, som deler samme interesse som dig.

  Koncerter, stand-up og teaterforestillinger

  Trænger du til en festlig aften med god musik, comedy eller godt skuespil? De fleste af os har formentlig mærket den energiske stemning til en koncert eller grint så meget til et stand-up show, at vi har fået ondt i maven. Er det ved at være på tide med sådan en oplevelse igen? Sommetider kan man trænge til en underholdende aften i byen, men man er ikke helt klar over, hvilket show der skal skabe rammerne om den perfekte night out. Skal du blæses omkuld med klassiske ørehængere? Eller skal du gøres dig mundlam med grovkornet og grænseoverskridende humor? Du bestemmer!

  Aktiviteter med bevægelse i centrum

  Som barn og ung har de fleste mennesker på et eller andet tidspunkt i sit liv gået til en holdsport. Det skaber et stærkt sammenhold, og man får både rørt sig, grint og hygget sig. I voksenlivets trummerum kan det være svært at finde samme tid til denne form for aktivitet – men dét at gå til holdsport, behøver slet ikke at være så tidskrævende og besværligt! Sving hofterne til lækre rytmer på et dansehold, skab indre balance i en travl hverdag med afstressende yoga eller få pulsen op og sved på panden med et puls og styrke træningshold.

  Kreative aktiviteter

  Hvis du hører til den gruppe af mennesker, som er velsignet med kreative evner, men som ikke rigtigt får dem brugt i hverdagen, skal du læse med her! Du er nemlig ikke alene. For hvor skal man i virkeligheden starte, når man står og hænger tøj op med den ene hånd og rører i kødgryderne med den anden? Hvis du tilmelder dig en kreativ aktivitet, er chancen for at du får brugt dine kreative evner væsentligt større. Måske elsker du musik, og drømmer om selv at kunne spille et instrument? Eller du besidder en smuk sangstemme, som blot venter på at blive udforsket og brugt? Det kan også være, at du er skarp til at tegne, men savner lidt nye teknikker? Mulighederne er mange!

  Aktiviteter for børn

  Er det snart ferietid, og skal den tilbringes hjemme? Det behøver ikke at være kedeligt, at holde ferie i Danmark! Heldigvis findes der rigtigt mange oplevelsestilbud til hele familien, så I sammen kan skabe nogle mindeværdige øjeblikke og nyde hinandens selskab uden for hjemmets rammer. I kan fx nyde en dag sammen på Bakken eller i Tivoli, hvor børnene kan få prøvet en masse forlystelser og lattermusklerne rigtigt kan blive brugt. Hvis vejret ikke indbyder til en dag i det fri, kan I også aflægge Den Blå Planet et visit, hvor I kan se både havskildpadder, hajer og blæksprutter!  

  Leder du efter aktiviteter for børn, som ikke nødvendigvis hører ferien til? Til småbørnsfamilierne findes der en bred vifte af aktiviteter, som stimulerer barnet og hjælper til at udvikle fx balance, rytme og motorik – som rytmik og gymnastik.

   

  Kataloger via query

  Loader