Loader

Aktuelle tilbud fra Riis Rejser

Loader

Kataloger fra Riis Rejser

Langt størstedelen kender til, at man har brug for en pause og for at komme væk fra hverdagens trummerum. Dette vælger mange at gøre med en ferie, hvor man får mulighed for at beskæftige sig med noget andet end det, man normalt går rundt og bakser med. Ferier findes dog i mange forskellige afskygninger, og der er stor forskel på, hvordan folk gerne vil have sin ferie. Hos Riis Rejser er der en bred palette af forskellige rejseformer og destinationer på tilbud, hvor du med garanti kan finde en billig rejse, der passer til dig. Du kan i deres online tilbudskatalog, her hos minetilbud, se alle de ferier, de har tilbud på og finde ud af, hvor din næste tur skal gå hen.

Riis Rejser blev grundlagt i 1898 af Jens Fjordside, der tilbød folk at komme rundt i lokalområdet fra Bovbjerg til Lemvig med diligence. I starten af 1920’erne blev hesten så skiftet ud med en motor, og Riis Rejsers første rutebil var nu en realitet. Herefter tog det fart, og i tiden efter 2. verdenskrig oplevede virksomheden et boom, da danskernes lyst til at opleve Danmark var blevet enorm. Siden da er der løbet meget vand under broen, og virksomheden har gennemgået en rivende udvikling. Både flyrejser og flodkrydstogter er kommet på Riis Rejsers menukort, og selskabet byder efterhånden på lidt af hvert. Riis Rejser er blevet i familien, og selvom det kører på 4. generation, er der stadig holdt fast i firmaets kerneværdier og grundlæggende idéer. Det er også derfor, at man stadig den dag i dag kan bestille selskabsrejser med bus og rejseleder i stil med, hvad man gjorde helt tilbage i firmaets spæde år.

Til land, til vands og i luften

Som nævnt ovenfor, har Riis Rejser et bredt udvalg af feriedestinationer og tilbyder selskabsrejser med bus, flodkrydstogter igennem smukke landskaber og charterrejser med fly til et utal af steder i hele Europa. Rejseselskabet har valgt at holde et skarpt fokus på ferier med Riis Rejser bus. Her rejser man som en samlet gruppe på en form for kør selv ferie, hvor der er tid til at lære de medrejsende bedre at kende på turen. Derudover er der også tid til at nyde rejsen og de omgivelser, man ellers bare var fløjet lige hen over. Selvom transporten foregår med bus, behøver man på ingen måde at lade sig begrænse. Man kan i Riis Rejsers tilbudsavis finde billige rejser til destinationer som Bornholm, Prag, Østrig, Holland, Polen eller sågar rundrejser til flere forskellige lande, hvis det er det, man vil. Ud over at tilbyde rejser til privatpersoner, arrangerer Riis Rejser også ture for større grupper som foreninger, klubber og virksomheder. Der er altså lidt til enhver smag, hvad end man vil afsted som enkeltperson, par, familie eller større grupper. Du kan få det fulde overblik over de mange forskellige Riis Rejser kør-selv-ferie muligheder i tilbudskatalogerne herover. Der finder du de bedste tilbud på billige rejser, hvor du kan føle dig flyvende men samtidig holde jordforbindelsen under hele turen.

Hvis du ikke er til selskabsrejser med bus, men hellere vil hurtigt fra A til B på en charterrejse, så har du selvfølgelig også rig mulighed for det. Riis Rejser har tilbud på tonsvis af flyruter til forskellige steder rundt om i hele Europa. Du kan eksempelvis komme til Italien, Spanien eller Korsika i Frankrig under varmere himmelstrøg, hvis det er det, du drømmer om. Hvis ikke det er dét, du leder efter, har du også andre muligheder: eksempelvis en rundrejse. Her kan du kombinere henholdsvis flyvning og buskørsel, sådan at du får den fulde oplevelse på din tur, og får lov til at se så mange skønne steder, som tiden overhovedet tillader.

Hvis hverken de jordnære Riis busrejser eller en af de opløftende charterrejser med fly er noget for dig, så kan du kigge nærmere på nogle af de mange flodkrydstogter, der også er tilbud på. Med et Riis Rejser flodkrydstogt får du mulighed for at opleve verden på en helt anden måde, end du er vant til. Her danner skøn natur og fantastiske byer rammerne om din rejse, hvor du får lov til se begge dele fra en helt ny vinkel. Dette kombineret med god service og lækre forhold på krydstogtskibene giver samlet set en oplevelse, som du aldrig kommer til at glemme. 

Man kan roligt sige, at der er lidt til enhver smag hos Riis Rejser. Lad dig inspirere af de mange billige rejser i den aktuelle tilbudsavis her hos minetilbud og find dit næste rejsemål lige nu.