Gode juletilbud

Få inspiration til en billigere jul

Julen er hjerternes fest, men i den grad også mavernes. Julen er uundgåelig, endda allerede i oktober. Selvom det godt kan blive lidt for meget, synes de fleste af os, at det er rigtig dejligt med julehygge, når mørket rammer Danmark. Julen er fyldt med fristelser, og det kan godt blive en dyr fornøjelse at handle ind. Vi giver dig de bedste tilbud på julepynt, julemad, julelys og hvad der ellers hører en dejlig jul til.

Udvalgte julekataloger

Loader

  Tilbud på juleslik og julegodter

  Du kan lige så godt indrømme det, det går lidt amok i juletiden. Er der noget bedre end julefilm i flimmerkassen, dig på sofaen og en slikskål på maven med dejlige julegodter? Fyld skålen op med din yndlingsjuleslik.

  Er du til skumjulemænd, marcipankonfekt, pebernødder, dadelkugler eller noget helt andet? Af en eller anden uransagelig grund, kan juleslik være enormt dyrt. Derfor kan det være en god idé at planlægge sine julegufindkøb en smule. Op til jul er der nemlig altid gode tilbud på juleslik i butikkerne, så det er med at holde øje med tilbudsaviserne. Ta’ et kig herunder og lad dig bare friste.

  Se tilbud på juleslik og julekager

  Loader

   Julekalender - Chokolade, slik eller øl?

   Det er så hyggeligt at vågne op til en lille overraskelse. For nogen er det skrabejulekalenderen der rykker, for andre er det slikjulekalenderen. Nu til dags findes der et hav af forskellige julekalendere. Du finder dem med alt fra portvin til makeup, kun pengepungen sætter grænser. Det kan godt betale sig at være ude i god tid, hvis der skal spares penge på årets julekalender(ere). Lad dig inspirere herunder:

   Julelys i lange baner

   Julelys og lyskæder er et hit! Skal du være kvarterets julekonge i år? Så er det altså med at komme i gang. Specielt byggemarkederne er garant for billige lyskæder og andet julelys på tilbud. Hvis du er nybegynder i det store julelyshejs, så prøv med en hurtig googlesøgning på ”crazy christmas lights”, så skal du bare se løjer. Du kan også lade dig inspirere i katalogerne herunder:

   Aviser med julelyskæder

   Loader

    Tilbud med lyskaeder

    Loader

    Ingen jul uden julepynt

    Julenhyggen spreder sig i takt med at gaderne oplyses af smukke julelys og butiksvinduerne fyldes med juleglimmer. Dit hjem skal selvfølgelig også stråle og fyldes af varme i den søde juletid. Er du til de skæve hjemmeflettede julehjerter eller mere til smukke enkle glaskugler? Der er julepynt for enhver smag i de mange tilbudsaviser i julen. Du kan derfor finde billige julekugler og en smuk juletræsstjerne til gode penge. Julepynt tilbud kan du altid finde op til jul. Du kan også være godt forberedt til næste år og købe ekstra billig julepynt lige efter jul, inden butikkerne pakker det væk. 

    "Julen er det tidspunkt, hvor du får hjemve – selvom du er hjemme."

    Carol Nelson

    Julemad – and eller flæskesteg?

    Er du til juleand eller flæskesteg, eller måske plejer I at lave begge dele? Hvis der er lagt op til en stor juleaften, kan det være I skal have gang i naboens ovn, så der er plads til både ænder og flæskesteg. Rødkål er et must. Er du den modige type, der kaster sig ud i rødkålens kunst selv? Eller tager du det sikre valg og køber den samme som sidste år? Uanset hvad du er til, kan du finde den rigtige rødkål eller ingredienser på tilbud op til jul. Hold godt øje med dagligvareraviserne. Her finder du med garanti også flæskesteg på tilbud og en lækker billig and.

    Tilbud på julemad

    Loader