Tilbud på and

And på tilbud

En sprød og lækker and er hos de fleste en fast tradition til mortensaften og jul. Uanset om det er en hel and eller lækre andebryster tilberedt i ovnen, så er and en ualmindelig lækker spise, der for mange mennesker er forbundet med hyggelige stunder og gode minder. Her på siden giver vi dig ugens bedste tilbud på and, så du kan få andebryst og andelår lidt oftere, eller så du allerede kan fylde fryseren op til juleaften.

Udvalget af gode tilbud på and er stort. Du kan blandt andet vælge mellem den franske berberieand, en dansk Oscar-and, økologisk dansk landand og mange flere. Idet der er tale om tilbud, er prisen selvfølgelig presset helt i bund, mens kvaliteten forbliver i top. Bliv klar til at skabe dejlig julestemning med den helt rigtige spise, og server andesteg for dine gæster og din familie. Gå på opdagelse i ugens bedste tilbud på ænder her på siden. God fornøjelse.

Simpel og let tilberedning – her finder du andebryst på tilbud

For mange mennesker kan det virke lidt uoverskueligt at tilberede en hel and i ovnen og traktere den efterfølgende. Til alle jer findes der andebryst! Andebryst er super let at tilberede i ovnen, og for langt de fleste er bryststykket nok også alligevel det bedste stykke kød på anden. Så det er en win-win-situation. Dejlige, møre stykker andebryst med sprødt skind er en sikker vinder hos familien til mortensaften eller til jul.

I og med at andebryst optager mindre plads i fryseren er det også lettere at håndtere, opbevare og indkøbe på forhånd. Du har med andre ord ekstra gode muligheder for at score et godt tilbud og spare stort på dit indkøb.

Andesteg – en klassiker til juleaften og mortensaften

Vil du alligevel kaste dig ud i det helt store madlavningsprojekt, så er en hel and som steg klassikeren blandt dem alle til juleaften og mortensaften. Tilbereder du en hel and i ovnen, får det lækre kød for alvor lov til at hygge sig og udvikle den usammenlignelige smag, som kun en andesteg kan. Her på siden finder du gode tilbud på hele ænder på frost.

Har du plads i fryseren, så er der god mulighed for at lave et coup og allerede nu have anden klar til juleaften. God tilbudsjagt.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk