Black Friday

Black Friday tilbud 2019 i Danmark

Så er Black Friday slut for i år. Det har været en kæmpe tilbudsfest, men vi håber du er klar igen næste år. Vi samler altid alle Black Friday aviserne, så du nemt kan få overblikket over de aktuelle tilbud.

Se alle Black Friday aviser:

Loader

Få overblikket over de bedste Black Friday Danmark tilbud

Hvornår er det Black Friday? Dette spørgsmål er et af november måneds største, og svaret er: fredag d. 29. november 2019. Synes du, at det kan være svært at danne sig et overblik over alle Black fredagstilbuddene? Så er du havnet det rigtige sted! Værsgo at lade dig inspirere af tilbudssøgninger og aktuelle tilbudsaviser spækket med stærke Black Friday tilbud.

Spar masser af penge

Black Friday er en af årets største shoppingdage, og dét betyder store besparelser på alt mellem himmel og jord – og der er især penge at spare på elektronik og hvidevarer i denne tid. Se alle aktuelle tilbudsaviser med elektronik og hvidevarer tilbud her:

Elektronik og hvidevarer aviser:

Loader

  Tøj, sko og skønhedsprodukter til vilde priser

  Hvis garderoben trænger til lidt udskiftning, eller du har gået og drømt om et par nye sneakers i et stykke tid, skal du slå til nu! Priserne er nemlig også skudt i bund på mode og skønhedsprodukter, og du kan virkelig gøre nogle gode kup her på Black Friday. 

  Sport, tøj og skønhedsaviser:

  Loader

   Forny hjemmet med gode tilbud

   Udover stærke Black fredagstilbud på elektronik og hvidevarer, kan de sorte shoppingdage også være en oplagt mulighed for at forny boligen. Mange boligbutikker går i sort disse dage, og du kan spare masser af penge på bolig og indretning lige nu!

   Bolig og indretningsaviser:

   Loader

    Black Friday i byggemarkederne

    Er du lidt af en gør-det-selv-type? På Black Friday er der mange penge at spare på alt fra vandhander til julelys. Tjek aviserne ud herunder og planlæg dine indkøb.  

    Gør det selv aviser

    Loader

     Black Friday i din dagligvarebutik

     Black Friday er bestemt ikke kun vilde tilbud på elektronik, boligindretning og tøj. Du kan også være heldig, at dit supermarked kører med supertilbud under Black Friday. De gængse tilbud er billig øl og vand, chokolade, sæber eller procenter på udvalgte varekategorier.

     Se tilbud fra dagligvarebutikker

     Loader

      Black Friday 2019 i Danmark

      Det er efterhånden et par år siden, at det amerikanske fænomen ”Black Friday” så dagens lys i Danmark. Det startede ud i det små, hvor nogle danske webshops begyndte at indføre Black fredagstilbud – og de efterfølgende år har den gigantiske prisfest kun vokset sig større. Den sorte fredag har slået rekorden for den største handelsdag nogensinde i dansk historie – og mon ikke, at tilbuddene i 2019 heller ikke kommer til at skuffe? Fænomenet ser i hvert fald ud til at være kommet for at blive. For ligesom at kendskabet til den sorte fredag vokser, gør handlen det også.  

      Black Friday tilbud

      Hos minetibud samler vi alle de bedste Black Friday tilbud, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over, hvor dankortet skal svinges i år. Måske mangler du et nyt tv, en mobiltelefon eller hårde hvidevarer? Her kan Elgiganten og Power være svaret på dine Black Friday bønner – hold øje her på siden, hvor vi konstant sørger for at opdatere vores tilbudsaviser med de nyeste og bedste tilbud, så du kan få mest muligt for dine penge!
       
      For nogle butikker har Black Friday 2019 i dén grad fået plads på programmet. I 2018 afholdte Bilka ”Black November”, hvor de hver dag i november afslørede et nyt ”Black November” tilbud. Hold øje med siden her for at se om Bilka igen i 2019 holder "Black November".

      Køb dine julegaver i god tid

      Det kan være, at du allerede nu har gjort dig tanker om, hvad dine venner og familie skal have i julegave. Og måske har du også selv nogle ting, som du ønsker dig. Uanset hvad giver Black fredagstilbuddene dig en god mulighed for, at få købt gaverne til nogle skarpe priser. 
       
      Rigtig mange butikker er hoppet med på Black Friday bølgen, og der skulle være rig mulighed for at få klaret mange af julegaverne til stærkt nedsatte priser. Både fysiske butikker og online webshops tager del i den store prisfest – så det er helt op til dig, om Black fredagstilbuddene skal klares i de fysiske butikker eller hjemme fra sofaen. Nogle af butikkerne på minetilbud tillader endda køb direkte fra deres tilbudsaviser. Mens du bladrer kataloget igennem og finder de ting, som du står og mangler, kan du købe dem med det samme. Så bliver det ikke nemmere! Se kataloger med mulighed for online køb her.

      Bliv klar til den store udsalgsfest

      Nogle butikker tyvstarter på udsalget et par dage før Black Friday. Derfor gælder det om at være vågen – og ikke mindst at være opdateret. Men det kan være svært at danne sig det store overblik over alle tilbuddene, og derfor kan lidt planlægning være godt givet ud. Du kan med fordel benytte dig af minetilbud app’ens smarte funktioner. 
       
      Tilføj dine yndlingsbutikker til din favoritliste. Hvis du fx allerede ved, at du skal købe elektronik til den sorte fredag, kan du med fordel markere Elgiganten og Power som dine favoritbutikker – begge butikker er kendte for at presse priserne helt i bund på diverse elektronikvarer på Black Friday. 
       
      Du kan også benytte dig af tilbudsagenten i app’en, som giver dig mulighed for at oprette nogle søgninger på bestemte varer, som du står og mangler. Når du har indtastet dine søgninger, klarer tilbudsagenten resten. Den samler en fin og overskuelig oversigt over alle butikkernes tilbud på dine søgte varer, og du kan i ro og mag kigge de forskellige tilbud igennem og benytte dig af det, som du synes, er det bedste. 
       
      Du kan også oprette indkøbslister i app’en og på den måde have hele planlægningen til din Black Friday klaret på én gang og i samme app. 
       
      Minetilbud er altid opdateret med de nyeste Black fredagstilbud, så hold øje på siden.

      Vidste du, at...

      Sitet Katoni.dk har samlet en række vilde facts fra USA - blandt andet disse 3:
      1. Black Friday bliver af nogen også kaldt Brown Friday. Det skyldes, at der på denne dag er 55% flere opkald til VVS-firmaer end normalt - på grund af Thanksgiving middagen dagen før.

      2. "Buy Nothing Day" er et fænomen, der er opstået som modsvar til Black Friday. Det går simpelthen ud på slet ikke at købe noget.

      3. Og så er der konceptet ”Friday-after-Thanksgiving-itis”. Et fiktivt sygdoms-begreb, som dækker over dét, at tage sig en sygedag, for at kunne shoppe på "den sorte fredag". I 2015 tog 1,2 millioner canadiere en sygedag for at kunne komme ud og shoppe løs.
       
       
      Men også herhjemme er der vilde facts at hente:
       
      • Den sorte fredag er i dag så velkendt, at ca. 90% af danskerne i dag kender til fænomenet.
      • I år 2015 blev der sat rekord for dankortomsætningen med 1,9 mia. kr. Før Black Friday 2015 var rekorden 1,7 mia. kr.
      • På en normal fredag foretages der ca. 5 transaktioner pr. sekund. Under Black Friday 2015 blev der foretaget 43 transaktioner pr. sekund.

      Vil du allerede nu sætte et stort kryds i kalenderen til fremtidige Black Fridays? Vi har samlet datoerne til dig her:

      • Black Friday 2020 finder sted fredag d. 27. november
      • Black Friday 2021 finder sted fredag d. 26. november
      • Black Friday 2022 finder sted fredag d. 25. november

      Ofte stillede spørgsmål om Black Friday

      Hvorfor fejrer man Black Friday?
      I USA er Thanksgiving den sidste højtid inden julen går i gang, og i mange år har man holdt parader på Thanksgiving hvor den afsluttende figur er julemanden, der dermed markerer starten på julesalget. Der opstod derfor en aftale mellem de store shoppingcentre at julesalget ikke måtte starte før Thanksgiving var overstået.
      Hvorfor hedder det Black Friday?
      Historien stammer faktisk helt tilbage til 1869, hvor to investorer Jay Gould og Jim Fisk, fik prisen på guld til at gå op på børsmarkedet, hvilket til sidst endte med et crash. Børsmarkedet faldt med 20% og al udenlandsk handel blev stoppet. Dagen blev kaldt for Black Friday.

      I slutningen af 1950’erne brugte politiet i Philadelphia termen Black Friday til at beskrive dagen mellem Thanksgiving og en kamp mellem hæren og flåden. En stor forsamling af shoppere og turister kom til byen den dag, og politiet måtte derfor arbejde længe for at håndtere menneskemængden og trafikken.

      Butikkerne i området prøvede i en periode at ændre navnet til Big Friday, men navnet fængede ikke an.
      Kan man spare penge Black Friday?
      Det korte svar er ja. Det lidt længere svar er stadig ja, men lidt mere nuanceret. For Black Friday kan sammenlignes lidt med et ultrakort udsalg der kun varer én dag – i hvert fald i teorien. For flere kæder er begyndt at holde Black Week eller endda Black Month, som en slags optakt til fredagen hvor de rigtig stærke tilbud kommer frem. Oftest kan det derfor godt betale sig at kigge efter Black Friday tilbud på alt fra elektronik til forlystelser.

      God tilbudsjagt!

      Vi fra minetilbud, ønsker jer alle en god og prisbesparende Black Friday. Husk at hold dig opdateret med de vilde tilbud her på siden!