Black Friday 2020

Black Friday tilbud 2020 i Danmark

Nu er det snart tid og vi er klar! Gennem hele november vil vi opdatere denne side med alle de bedste tilbud denne sorte fredag, så du har det fulde overblik. Black fredag bliver helt sikkert anderledes i år grundet Corona, men det betyder ikke, at butikkerne har droppet de gode tilbud - nærmest tværtimod. 

Se alle aktuelle Black Friday aviser:

Loader

Hold dig opdateret på Black Friday

Følg med her på siden, download minetilbud appen og skriv dig op til vores nyhedsbrev, så sørger vi for at holde dig opdateret med de nyeste Black fredag tilbud.

Tilmeld nyhedsbrev

Hvornår er det Black Friday?

Dette spørgsmål er et af november måneds største, og svaret er: fredag d. 27. november 2020. 

Spar masser af penge

Det er en af årets største shoppingdage, og dét betyder store besparelser på alt mellem himmel og jord – og der er især penge at spare på elektronik og hvidevarer i denne tid. Se alle aktuelle tilbudsaviser med elektronik og hvidevarer tilbud her:

Elektronik og hvidevarer aviser:

Loader

  Forny hjemmet med gode tilbud

  Udover stærke Black fredags tilbud 2020 på elektronik og hvidevarer, kan de sorte shoppingdage også være en oplagt mulighed for at forny boligen. Mange boligbutikker går i sort disse dage, og du kan spare masser af penge på bolig og indretning lige nu!

  Bolig og indretningsaviser:

  Loader

   Legetøjskataloger med Black Friday

   Loader

    Black Week og Month i din dagligvarebutik

    Black fredag er bestemt ikke kun vilde tilbud på elektronik, boligindretning og tøj. Du kan også være heldig, at dit supermarked kører med supertilbud. De gængse tilbud er billig øl og vand, chokolade, sæber eller procenter på udvalgte varekategorier. Derudover holder en stor del af dagligvarebutikkerne både Black Month og Black weeks så tilbuddene gælder i længere tid.

    Se tilbud fra dagligvarebutikker

    Loader

     Tøj, sko og skønhedsprodukter til vilde priser

     Hvis garderoben trænger til lidt udskiftning, eller du har gået og drømt om et par nye sneakers i et stykke tid, skal du slå til nu! Priserne er nemlig også skudt i bund på mode og skønhedsprodukter, og du kan virkelig gøre nogle gode kup her på Black fredag. 

     Sport, tøj og skønhedsaviser:

     Loader

      Black fredag i byggemarkederne

      Er du lidt af en gør-det-selv-type? På dagen er der mange penge at spare på alt fra vandhaner til julelys. Tjek aviserne ud herunder og planlæg dine indkøb.  

      Gør-det-selv aviser

      Loader

       Sort fredag i Danmark

       Det er efterhånden et par år siden, at det amerikanske fænomen så dagens lys i Danmark. Det startede ud i det små, hvor nogle danske webshops begyndte at indføre Black fredags tilbud – og de efterfølgende år har den gigantiske prisfest kun vokset sig større. Den sorte fredag har slået rekorden for den største handelsdag nogensinde i dansk historie – og mon ikke, at tilbuddene i 2020 heller ikke kommer til at skuffe? Fænomenet ser i hvert fald ud til at være kommet for at blive. For ligesom at kendskabet til den sorte fredag vokser, gør handlen det også.  

       Tilbud til Black fredag

       Hos minetibud samler vi alle de bedste tilbud, så du hurtigt og nemt kan danne dig et overblik over, hvor dankortet skal svinges i år. Måske mangler du et nyt tv, en mobiltelefon eller hårde hvidevarer? Her kan Elgiganten og Power være svaret på dine Black Fredag bønner – hold øje her på siden, hvor vi konstant sørger for at opdatere vores tilbudsaviser med de nyeste og bedste tilbud, så du kan få mest muligt for dine penge!
        
       For nogle butikker har det vilde udsalg i dén grad fået plads på programmet. I 2018 og 2019 afholdte Bilka ”Black November”, hvor de hver dag i november afslørede et nyt ”Black November” tilbud. Hold øje med siden her for at se om Bilka igen i 2020 holder "Black November".

       Køb dine julegaver i god tid

       Det kan være, at du allerede nu har gjort dig tanker om, hvad dine venner og familie skal have i julegave. Og måske har du også selv nogle ting, som du ønsker dig. Uanset hvad giver Black fredags tilbuddene dig en god mulighed for, at få købt gaverne til nogle skarpe priser. 
        
       Rigtig mange butikker er hoppet med på Black Fredag bølgen, og der skulle være rig mulighed for at få klaret mange af julegaverne til stærkt nedsatte priser. Både fysiske butikker og online webshops tager del i den store prisfest – så det er helt op til dig, om Black fredagstilbuddene skal klares i de fysiske butikker eller hjemme fra sofaen. Nogle af butikkerne på minetilbud tillader endda køb direkte fra deres tilbudsaviser. Mens du bladrer kataloget igennem og finder de ting, som du står og mangler, kan du købe dem med det samme. Så bliver det ikke nemmere! Se kataloger med mulighed for online køb her.

       Alle de populære produkter

       Det gælder om at holde øje med de mange gode tilbud i denne periode, for selvom fredagen er omdrejningspunktet, så er der flere butikker der vælger at holde Black Month eller Black Week, hvor de mange tilbud gælder i en længere periode. Og visse produkter er uden tvivl mere populære end andre. Specielt elektronik og hårde hvidevarer har en tendens til at have ultra skarpe priser, og herunder køtilbud, når fredagen oprinder. Det kan være Macbooks, iPhones, iPads, tablets, fladskærme fra LG, Sony, Philips, og derudaf. Generelt er Apple produkterne super populære, og selvom der sjældent bliver givet store rabatter på dette mærke, så kan lidt ofte være nok til at gøre en stor forskel. Med en årlig lancering af en ny iPhone, hvor vi i år er nået til iPhone 12, så vil der unægteligt være lidt at hente på den, samt de tidligere udgaver som iPhone 8, iPhone X, og iPhone 11.

       Faktisk er top 4 mest populære produkter i perioden fra elektronik kategorien. Tablets er super populære, ikke mindst iPad'en, men også fra de øvrige mærker. Populariteten skal nok findes i at den efterhånden er blevet allemandseje, og en genial måde at have underholdning med til ungerne, uden at de behøver en smartphone. Prislejet er efterhånden også hvor det selvfølgelig koster penge at købe en, men i et leje hvor langt de fleste kan være med. 

       Derudover er fladskærmsfjernsyn og støvsugere også populære varegrupper. Specielt fladskærme er der ofte virkelig gode tilbud på,  hvad end du skal have et 32" til børneværelset, eller et 80" til hjemmebiografen, så er priserne her banket helt i bund, og rabatterne skruet helt op. 

       Derudover er der i år nye og spændende produkter at finde, som f.eks. den nye Playstation 5 - kommer der mon et godt tilbud på den, eller er den simpelthen for ny? Eller hvad med en iPhone 12 Pro Max? Og så skal man heller ikke underkende muligheden for at få fingrene i en ny Samsung smartphone eller måske en OnePlus telefon. 

       Det kan også være at der i år kommer de vildeste tilbud på de nye Macbook Pro maskiner med Apples egen udviklede M1 processor. Og hvis de når at komme i handlen, så kan det være at de tidligere Macbooks med Intel processor, får nogle ekstremt skarpe priser.

       For at finde de gode tilbud på elektronik, så er det værd at holde øje med POWER, Skousen og Elgiganten, men også nogle af dagligvarebutikkerne som Bilka og føtex der også har et stort udvalg af det mest essentielle forbrugerelektronik. 

       Udover elektronikken, som naturligt fylder meget, så er nummer 5 på top 5 listen faktisk sofaer. Og sofaer og møbler er også en klassisk varegruppe der virkelig får sendt priserne i bund i perioden. Som oftest er der 20-25% at spare på alt fra sofaborde til bordskånere. Men især sofaer der ofte koster mange penge, kan man ofte finde rigtig gode deals på. Om det er sovesofaer, 2 og 3 personers sofaer eller sofaer med chaiselong. 

       Legetøj til den helt store guldmedalje

       Det er også bare om at give den gas med alt til ungerne, for julegaverne kan hurtigt få en god besparelse når de købes nu. Alle de fede fjernstyrede racerbiler, dukkehuse, magneter, walkietalkies, bamser, dukker, LEGO, Brio, bordfodboldborde, legekøkkener, puslespil, syngende Elsa-dukker, Ninjago, actionfigurer, Playmobil og meget mere er ofte at finde på tilbud. 

       Så hold godt øje med BR, Legekæden, BUDDY Legetøj, samt mange af dagligvarebutikkerne som ofte har legetøjstillæg.

       Bliv klar til den store udsalgsfest

       Nogle butikker tyvstarter på udsalget et par dage før. Derfor gælder det om at være vågen – og ikke mindst at være opdateret. Men det kan være svært at danne sig det store overblik over alle tilbuddene, og derfor kan lidt planlægning være godt givet ud. Du kan med fordel benytte dig af minetilbud app’ens smarte funktioner. 
        
       Tilføj dine yndlingsbutikker til din favoritliste. Hvis du fx allerede ved, at du skal købe elektronik til den sorte fredag, kan du med fordel markere Elgiganten og Power som dine favoritbutikker – begge butikker er kendte for at presse priserne helt i bund på diverse elektronikvarer på dagen. 
        
       Du kan også benytte dig af tilbudsagenten i app’en, som giver dig mulighed for at oprette nogle søgninger på bestemte varer, som du står og mangler. Når du har indtastet dine søgninger, klarer tilbudsagenten resten. Den samler en fin og overskuelig oversigt over alle butikkernes tilbud på dine søgte varer, og du kan i ro og mag kigge de forskellige tilbud igennem og benytte dig af det, som du synes, er det bedste. 
        
       Du kan også oprette indkøbslister i app’en og på den måde have hele planlægningen til udsalgsdagen klaret på én gang og i samme app. 
        
       Minetilbud er altid opdateret med de nyeste Black fredagstilbud, så hold øje på siden.

       Vidste du, at...

       Sitet Katoni.dk har samlet en række vilde facts fra USA - blandt andet disse 3:
       1. Dagen bliver af nogen også kaldt Brown Friday. Det skyldes, at der på denne dag er 55% flere opkald til VVS-firmaer end normalt - på grund af Thanksgiving middagen dagen før.

       2. "Buy Nothing Day" er et fænomen, der er opstået som modsvar til dagen. Det går simpelthen ud på slet ikke at købe noget.

       3. Og så er der konceptet ”Friday-after-Thanksgiving-itis”. Et fiktivt sygdoms-begreb, som dækker over dét, at tage sig en sygedag, for at kunne shoppe på "den sorte fredag". I 2015 tog 1,2 millioner canadiere en sygedag for at kunne komme ud og shoppe løs.
        
        
       Men også herhjemme er der vilde facts at hente:
        
       • Den sorte fredag er i dag så velkendt, at ca. 90% af danskerne i dag kender til fænomenet.
       • I år 2015 blev der sat rekord for dankortomsætningen med 1,9 mia. kr. Før dette var rekorden 1,7 mia. kr.
       • På en normal fredag foretages der ca. 5 transaktioner pr. sekund. I 2015 blev der på denne dag foretaget 43 transaktioner pr. sekund.

       Vil du allerede nu sætte et stort kryds i kalenderen til fremtidige Black Fridays? Vi har samlet datoerne til dig her:

       • I 2021 er det fredag d. 26. november
       • I 2022 er det fredag d. 25. november

       Ofte stillede spørgsmål om Black Friday

       Bliver Black Friday 2020 aflyst pga. Corona/covid-19?
       Det er der heldigvis intet der tyder på, men vi må nok indstille os på at det ikke bliver på samme måde som det har været tidligere år. Regeringen har været ude og opfordre detailhandlen til at undgå alle former for slag- og køtilbud, og det er netop det som dagen handler om. Det må forventes at en stor del af de gode tilbud rykker online, hvilket er endnu en god grund til at holde øje med minetilbud, for vi skal nok guide dig igennem tilbudsjunglen, og give dig overblikket over de mange tilbud. 
       Er Black Friday kun i fysiske butikker?
       Selvom traditionen startede med fysiske butikker og køtilbud der gav vilde billeder og videoer, så er en stor del af handlen flyttet online, også i takt med at vi danskere køber mere og mere på nettet. Specielt i 2020 hvor covid-19 sætter en naturlig begrænsning i hvordan køtilbud og slagtilbud kan effektueres, så vil en stor del af handlen rykke online.
       Hvad er forskellen på Black Friday og Cyber Monday?
       Cyber Monday blev oprindeligt startet som online handlens modsvar til de fysiske butikkers Black fredag. Cyber Monday ligger således mandagen efter den sorte fredag, og i 2020 er det d. 30. november. I takt med at online handlen er begyndt at dominere, og dermed også have en plads på selve hoveddagen, så er Cyber Monday ikke lige så stor som sin storebror, men det er stadig muligt at lave gode handler netop denne dag. 
       Hvilke butikker holder Black Friday?

       En stor del af detailhandlen vælger at holde deltage på dagen, også i 2020. Bilka er som oftest nogle af dem der er hurtigst ude med Black Month, hvor der hele november måned er ekstra stærke tilbud. 

       Historisk set har det især været elektronik og hårde hvidevarer der har været på tilbud denne dag, og gerne med de helt vilde tilbud. De senere år er en stor del af modeindustrien kommet med, ligesom dagligvarebutikkerne, byggemarkeder, sportsbutikker og meget mere har valgt at deltage. 

       Hvor meget kan man spare til Black Friday?
       Det er et spørgsmål der kan være svært at svare på, da det kommer meget an på hvilke produkter og hvilke butikker. Men det er bestemt ikke ualmindeligt at se mange butikker køre med besparelser på 10-20% på hele sortimentet, og så derudover have specifikke tilbud hvor rabatten kan snige sig op på 70% og 80%. Som oftest er der få af disse ægte slagtilbud, så her skal man virkelig være opmærksom og hurtig på aftrækkeren hvis man vil have fingrene i de bedste tilbud. 
       Hvorfor fejrer man Black Friday?
       I USA er Thanksgiving den sidste højtid inden julen går i gang, og i mange år har man holdt parader på Thanksgiving hvor den afsluttende figur er julemanden, der dermed markerer starten på julesalget. Der opstod derfor en aftale mellem de store shoppingcentre at julesalget ikke måtte starte før Thanksgiving var overstået.
       Hvorfor hedder det Black Friday?
       Historien stammer faktisk helt tilbage til 1869, hvor to investorer Jay Gould og Jim Fisk, fik prisen på guld til at gå op på børsmarkedet, hvilket til sidst endte med et crash. Børsmarkedet faldt med 20% og al udenlandsk handel blev stoppet. Dagen blev kendt som Sort fredag.

       I slutningen af 1950’erne brugte politiet i Philadelphia termen til at beskrive dagen mellem Thanksgiving og en kamp mellem hæren og flåden. En stor forsamling af shoppere og turister kom til byen den dag, og politiet måtte derfor arbejde længe for at håndtere menneskemængden og trafikken.

       Butikkerne i området prøvede i en periode at ændre navnet til Big Friday, men navnet fængede ikke an.
       Hvornår kom Black Friday til Danmark?

       I starten af 2010'erne begyndte detailhandlen at rumstere omkring det amerikanske fænomen, som det her vanvittige udsalg der fik folk til nærmest at slås over de bedste tilbud, og få år efter begyndte de første webshops og butikker at forsøge sig med at udsalg samme dag. Det er dog først omkring 2013-2014 at der kom tilpas mange butikker med på bølgen, og det også vandt indpas i den danske befolkning, der lige skulle forstå konceptet først. 

       Siden da er dagen kun blevet mere populær for hvert år der er gået, og hører nu blandt en af de største handelsdage i dansk detailhandel. 

       Kan man spare penge Black Friday?
       Det korte svar er ja. Det lidt længere svar er stadig ja, men lidt mere nuanceret. For dagen kan sammenlignes lidt med et ultrakort udsalg der kun varer én dag – i hvert fald i teorien. For flere kæder er begyndt at holde Black Week eller endda Black Month, som en slags optakt til fredagen hvor de rigtig stærke tilbud kommer frem. Oftest kan det derfor godt betale sig at kigge efter tilbud på alt fra elektronik til forlystelser.

       God tilbudsjagt!

       Vi fra minetilbud, ønsker jer alle en god og prisbesparende sort fredag. Husk at hold dig opdateret med de vilde tilbud her på siden!

       Gå ikke glip af de vilde sort fredag tilbud

       Tilmeld dig vores nyhedsbrev