Køb online

Shop direkte fra kataloget

Som noget helt nyt, kan du nu købe direkte fra udvalgte tilbudsaviser og kataloger. Det eneste du skal gøre er at klikke på det produkt, du ønsker at købe i tilbudsavisen, og herefter klikke på "Gå til webshop". Nemmere bliver det ikke!   

Shop direkte fra kataloget her:

Loader

Mange af os henter inspiration i kataloger og tilbudsaviser når vi handler. Der er også noget specielt over at sidde med et katalog foran sig og blive inspireret. Man kan få lyst til at smide alt hvad man har i hænderne og med det samme styrte ud og købe den ting man har forelsket sig i. Og lige præcis dét bliver lettere nu. For nu kan du foretage dine køb online direkte via kataloget. Læn dig tilbage og bliv inspireret i tilbudsaviser og kataloger her på siden - klik på det tilbud du vil se nærmere på derfra kan du gå direkte videre til butikkens webshop.

 

Det er ingen hemmelighed at antallet af danskere der vælger at købe online kun er steget de seneste mange år. Det er der mange grunde til. En ting er at mange gerne vil spare tid, en anden er at nogle varer kan være svære at få i lokale nærområder. Men på nettet er det også lettere at finde varen til den bedste pris og dermed kunne planlægge indkøb -  her kan tjenester som minetilbud hjælpe til. Det er da smart!