Tilbud på Nupo

  Nupo på tilbud lige her

  Vil du gerne tabe dig? Så er Nupo måske noget for dig. Pulver, barer og smoothies er udviklet til dig, der ønsker at komme i gang med et sundt og effektivt vægttab, og som samtidig ønsker et velsmagende produkt. Du behøver imidlertid ikke at ville tabe dig for at nyde godt af de smagfulde produkter. De kan også benyttes som et godt supplement til en travl hverdag, hvor det kan knibe med tiden til at træne og spise sundt og varieret.

  I produkterne får du mange af de ting, som din krop har behov for, så den kan fungere optimalt. Snack-bar og Meal Replacement-bar fås i mange lækre smagsvarianter og kan købes i store eller små pakker. De egner sig perfekt til at tage toppen af sulten på en sund og nærende måde og til de små mellemmåltider. Alle produkterne hjælper dig godt på vej mod målet om at holde vægten eller tabe dig.

  Lækre barer og shakes med få kalorier og masser af smag

  Nupo er efterhånden blevet så populær en metode at få et fornuftigt vægttab på, at det har fået sit helt eget kurnavn. Navnet kommer af at en stor del af kurens indhold består af produkterne fra Nupo, som er hjørnestenen i diæten. Hvad end du er på kur, eller bare har behov for at hurtigt mellemmåltid der smager godt uden at have for mange kalorier i, så er produkterne designet til netop det formål.

  En Snack-bar har som regel under 100 kalorier, men byder på den fulde smag og mæthedsfornemmelse. Den egner sig perfekt til den lille sult. Skal du have noget til den lidt større sult, er det en Meal Replacement-bar, du skal have fat i. Denne er på 200-300 kalorier og kan sagtens spises som lille frokost på farten eller for at holde energien højt i de sene eftermiddagstimer. Barerne er pakket enkeltvis og er således lette at have med i tasken, hvor end du er på vej hen.

  Ønsker du at smide nogle kilo, og er du på udkig efter et alternativ til barerne, kan du også vælge en af de populære shakes. Du kan drikke Nupo Diet Shake som erstatning for et måltid og dermed sætte gang i vægttabet. Du kan med fordel nyde den derhjemme og gribe en bar på farten. Det er et let, nærende og hurtigt alternativ til madpakken og hjælper dig med at holde styr på dine daglige kalorier.

  Mange lækre Nupo produkter på tilbud

  Der er mange forskellige smagsvarianter at vælge imellem. Fælles er velsmagen og det høje næringsniveau. Uanset om du er mest til toffee, karamel, lakrids eller en af de andre lækre varianter, så er der med sikkerhed et produkt, der passer til din smag. Om du er til Slim Boost, shakes, one meal barer, eller noget helt fjerde, så finder du altid alle ugens bedste tilbud på Nupo produkter her på siden. 

  Få mere at vide...

  Ofte stillede spørgsmål om Nupo

  Hvad er Nupo?
  Nupo er produkter der er lavet til vægttab ud fra en VLCD tankegang. VLCD står for Very Low Calorie Diet og betyder i al sin enkelthed at man indtager meget få kalorier pr. dag, i omegnen af 700 kalorier. Derfor er produkterne også beregnet til at sørge for at din krop stadig får hvad den har behov for.
  Hvor meget taber man sig med Nupo?
  Nupo selv siger op mod 1,3 kg pr. uge for kvinder, og 1,8 kg pr. uge for mænd. Det afhænger alt sammen af hvor mange kalorier man ellers indtager, men følger man deres kur, så er det det man kan forvente. 
  Hvordan virker Nupo kuren?
  Fordi kuren er en VLCD, Very Low Calorie Diet, så taber man sig ved at man har et stort kalorieunderskud hver dag. Hvor en kvindes ligevægtsindtag normalt vil ligge på ca. 2000 kcal om dagen, så får man blot 700 kcal med Nupo. Dog er produkterne designet så man stadig får alt det kroppen har behov for. Fordi man har så stort et kalorieunderskud betyder det også at man taber sig hurtigt og effektivt.

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk