Tilbud på Nupo

Køb Nupo-barer på tilbud lige her

Vil du gerne tabe dig? Så er Nupa-barer måske noget for dig. Nupo-pulver, -barer og -smoothies er udviklet til dig, der ønsker at komme i gang med et sundt og effektivt vægttab, og som samtidig ønsker et velsmagende produkt. Du behøver imidlertid ikke at ville tabe dig for at nyde godt af Nupos smagfulde produkter. De kan også benyttes som et godt supplement til en travl hverdag, hvor det kan knibe med tiden til at træne og spise sundt og varieret.

I en Nupo-bar får du mange af de ting, som din krop har behov for, så den kan fungere optimalt. Nupo Snack-bar og Nupo Meal Replacement-bar fås i mange lækre smagsvarianter og kan købes i store eller små pakker. De egner sig perfekt til at tage toppen af sulten på en sund og nærende måde og til de små mellemmåltider. Alle Nupos produkter hjælper dig godt på vej mod målet om at holde vægten eller tabe dig. Se denne uges Nupo-tilbud her.

Lækre barer og shakes med få kalorier og masser af smag

En Nupo Snack-bar har som regel under 100 kalorier, men byder på den fulde smag. Den egner sig perfekt til den lille sult. Skal du have noget til den lidt større sult, er det en Nupo Meal Replacement-bar, du skal have fat i. Denne er på 200-300 kalorier og kan sagtens spises som lille frokost på farten eller for at holde energien højt i de sene eftermiddagstimer. Nupo-barer er pakket enkeltvis og er således lette at have med i tasken, hvor end du er på vej hen.

Ønsker du at smide nogle kilo, og er du på udkig efter et alternativ til Nupo-barer, kan du også vælge en Nupo-shake. Du kan drikke Nupo Diet Shake som erstatning for et måltid og dermed sætte gang i vægttabet. Du kan med fordel nyde en velsmagende Nupo Diet Shake derhjemme og gribe en Nupo-bar på farten. Det er et let, nærende og hurtigt alternativ til madpakken og hjælper dig med at holde styr på dine daglige kalorier.

Mange lækre Nupo-barer på tilbud

Der er mange forskellige smagsvarianter at vælge imellem. Fælles er velsmagen og det høje næringsniveau. Uanset om du er mest til toffee, karamel, lakrids eller en af de andre lækre varianter, så er der med sikkerhed en Nupo-bar, der passer til din smag. Alle ugens bedste tilbud på Nupo-barer og -shakes finder du her.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk