Cykel cykler racercykel racer mountain bike mountainbike mtb herre dame børne baby junior trehjulet tilbud

Tilbud på cykler

Ønsker du at forkæle dig selv, eller en du holder af, med en ny herre-, dame- eller børnecykel? Så er der mange gode modeller at vælge imellem. Du kan for eksempel vælge en citybike til hverdagens transport i byens travle gader, en mountainbike til friske ture i skoven eller racercykel som motionscykel. Uanset hvilken model der falder mest i din smag, så finder du alle de bedste tilbud på cykler her på siden.

Danmark er et cykelland, og vi er kendt for at lave cykler af høj kvalitet ude i verden. Du kan for eksempel med fordel holde øje med tilbud på cykler fra Centurion, SCO eller Kildemoes og investere i en danskproduceret klassiker. En god cykel er din direkte genvej til frisk luft og sund motion. Vi hjælper dig med at finde den bedste cykel til den bedste pris. Vær smart, sammenlign priserne og spar stort med vores hjælp. God tilbudsjagt!

Cyklen i Danmark – en succeshistorie

Cyklen kom til Danmark i 1869 i form af velocipeden, også kaldet væltepeteren. Den tidlige cykel var kendetegnet ved et overdimensioneret forhjul og et lille baghjul. Pedalerne var dengang monteret direkte på forhjulet, og der var ikke noget kædetræk. Dette i kombination med cyklens højde gjorde den forholdsvist anstrengende at bevæge og ret upraktisk at manøvrere, men sådan er det selvfølgelig ikke længere i dag.

Der er sket rigtig meget med komforten i forhold til datidens væltepeter. I dag er vi kendt for at være et af verdens mest cyklende folk. Og verdens mest cyklende folk har selvfølgelig behov for gode cykler. Takket være den store efterspørgsel er der altid gode tilbud på cykler at finde i butikkerne. Vi har samlet alle de bedste af slagsen, så du kan spare stort på din nye tohjulede følgesvend.

Hold øje med gode tilbud i Bilka, Kvickly og Føtex

Er du på udkig efter en ny cykel, og ønsker du at finde de bedste tilbud? Så kan det ofte betale sig at kigge efter cykel på tilbud hos Bilka, Kvickly og Føtex. De store supermarkeder har løbende store partier af cykler på tilbud, hvilket giver dig mulighed for at få en rigtig god cykel til billige penge. Vi har samlet de bedste tilbud fra de lokale forhandlere for dig, så du kan sammenligne priserne ét sted.

Herre-, dame- eller børnecykel – find alle de bedste cykel-tilbud her på siden.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk