Konfekt juleslik slik jul marcipan nougat chokolade

Konfekt

Konfekt er for de fleste danskere forbundet med julehygge, da det at lave hjemmelavet konfekt op til jul er en god dansk tradition. Det er ikke en rigtig jul uden noget lækkert julekonfekt til den søde tand, og vi har samlet alle de gode tilbud fra samtlige magasiner her på siden, hvis du helst vil undgå køkken oprydningen frem for at lave dem selv.

Konfekt kan spores helt tilbage til 1400-tallet, hvor det kun var adelen og de kongelige, som kunne nyde den søde dessert, og dengang blev konfekt oprindeligt lavet med syltet eller kandiseret frugt. I dag kan du næsten ikke finde en familie i Danmark, der ikke har konfekt i hjemmet i juletiden, og de vil have den velkendte konfekt af marcipan og nougat.

Hjemmelavede julegodter

Hjemmelavet julekonfekt er en god dansk tradition som mange familier samler sig omkring i juletiden for at få den rigtige julehygge stemning. Den klassiske opskrift lyder på, at konfekt er lavet af marcipan, chokolade, nødder og nougat, men det skader aldrig at gøre julekonfekten en smule personlig. For at få en unik smag, kan man nemt tilføje lakrids eller bær til sin julekonfekt og pynte den med tørret frugt. Det er en sand glæde at spise godter i julen, og hvis de er hjemmelavede er det endnu bedre. Der er nemlig noget helt specielt ved et køkken der dufter af hjemmebag. Man skal dog huske at holde det chokoladeovertrukne konfekt på køl, så den lækre chokolade ikke smelter af.

Udover konfekt, så findes der mange andre søde desserter, som kan få gang i julehyggen. Julegodter som brunkager, brændte mandler og flødekarameller kan lige så vel som konfekt laves derhjemme, og det er ikke alt. For dem der gerne vil have en sundere mulighed i julen, så kan man tilføje dadelkugler med kakao til hjemmebagen, men uden at gå glip af den søde smag. Dadler har nemlig et højt indhold af naturligt sukker, og med lidt chokoladepulver og kokosmel, så vil dette sunde alternativ gå lige hjem hos familien.

Den perfekte værtindegave

Man kan aldrig gå helt galt i byen, hvis man kommer med konfekt som værtindegave, når man bliver inviteret til julefrokost. Specielt hvis du har lavet den derhjemme og endda givet den nogle mindre klassiske tilføjelser som tørret frugt eller lakrids. Selv, hvis det ikke skal fungere som en værtindegave, men i stedet være en fin lille gestus til dine nærmeste, så vil det altid blive værdsat.

Men hvem siger at den færdigkøbte udgave ikke er lige så personlig? Hvis du ikke selv er en mester i køkkenet, eller bare ikke har fundet nogle opskrifter der passer dig, så kan du her på siden finde utallige forskellig slags færdiglavet konfekt. Endda til fordelagtige priser, så din pengepung ikke bliver tyndet helt ud, selv efter julegaveindkøbene. Her finder du alt fra marcipanbrød, is konfekt og andet velsmagende konfekt, der kan tilfredsstille enhver slikmave og forsøde julens mange, hyggelige stunder.

Få mere at vide...

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-12.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk