Konfekt på tilbud

Konfekt

Konfekt hører sig til i julemånederne og forsøder julestemningen ekstra meget. Mæsk dig i julegodter på ægte julemanér.

Ingen jul uden lækre godter og konfekt til den søde tand. Julen byder op til konfekt og søde sager, der danner en del af rammen om den danske julehygge. Konfekten fås i alskens afskygninger og nydes ekstra meget i julens måneder.

Lav din egen konfekt

Når julen nærmer sig, er det ekstra hyggeligt at lave sin egen, hjemmelavede konfekt. Marcipan og nougat er klassikere til konfektmageriet. Der findes dog også mange andre hjemmelavede konfektvarianter, der får mundvandet til at løbe. Prøv dig frem med varianter tilsmagt med lakrids, nødder, eller pynt din konfekt med guld- eller sølvstøv.

Du kan også lave hjemmelavede chokoladebrud, fyldte chokolader eller dadelkonfekt. Alt sammen konfekt der kan forsøde juletilværelsen og skabe glæde i mange hjem og julemaver hos både børn og voksne.

Julekonfekt som gave

Har du lavet store mængder af julekonfekt, eller mangler du en mandelgave til julefrokost eller juleaften? Brug din hjemmelavede konfekt som en fin, personlig gave. Konfekt fungerer nemlig perfekt til en gave, som en fin julehilsen til dine nærmeste.

Kom din hjemmelavede konfekt i en fin juledåse, og pak den ind til mandelgave. Du kan også bruge den til en fin værtindegave eller som gave til årets pakkekalender. Det samme kan selvfølgelig også gøres med den købte af slagsen.

Køb din julekonfekt på tilbud

Har du ikke mod på at stå i køkkenet med konfektmageri og hjemmelavede julegodter, kan du selvfølgelig også købe dig fra det. Endda til fordelagtige priser. I forretningerne findes et væld af juleslik, som er på særlig stort tilbud i juletiden.

Her finder du alt fra marcipanbrød, iskonfekt og anden velsmagende konfekt, der kan tilfredsstille enhver slikmave og forsøde julens mange, hyggelige stunder.

Kom al den gode julekonfekt i kurven og nyd julen med lækre sager og julegodter.

Få mere at vide...

Download vores app

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-14.00

  Weekend: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk