Karameller

Tilbud på karameller

Karameller findes i mange varianter. Karameller med chokoladeovertræk, helt blød karamel eller karameller med forskellig frugtsmag eller lakrids. Gå amok i ugetilbuddene, hvor du finder fristende varianter til gode priser. Her er helt billige karameller og lidt dyrere slags til ekstra forkælelse i hverdagen.

Få mere at vide...

Karameller til bilen

Finder du karameller frem, når det er fredag aften? Spiser du dem mest i biografen? Eller på jobbet? Uanset, alder, er karameller populært. Små karameller indpakket i papir er ikke kun fristende for børn, men er også populært blandt voksne. Her kan karameller stille lækkersulten midt på dagen. Et par karameller vælter ikke kaloriebudgettet og det er nemt at tage et par karameller med i tasken, så du har lidt godt til en lang køretur eller når du sidder i møde. På en lang biltur er det også praktisk med karameller i handskerummet, så børnene har lidt at hygge sig med, hvis tålmodigheden slipper op. Køb en pose blandet karameller med forskellige smagsvarianter – fx kakao, rom, jordbær, hasselnød eller anden lækker smag.

Tilbud på karameller (27)

Daim Travel Pack - 3 poser
Til 26/2
Fazer poser Dumle eller Marianne
Til 26/2
Big Ben karameller
Til 26/2
Malaco Slik
Til 4/3
Big Ben eller Candy cars
Til 1/3
Mentos, Love hearts eller meller
Til 3/3
Toms karameller
Til 28/2
Storck
Til 28/2
Maoam Mix Selection
Til 28/2
Luksus fudge nordthy
Til 28/2
Cloetta Polly eller KEX
Til 28/2
Toffifee
Til 28/2
Woogie Sweet Mix eller Toffee Mix
Til 1/3
Toms Guldkarameller
Til 1/3
Trimex Karameller
Til 1/3
Maoam Kracher
Til 1/3
Slikmarked
Til 1/3
Toffifee
Til 1/3

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.