Karameller

Tilbud på karameller

Karameller findes i mange varianter. Karameller med chokoladeovertræk, helt blød karamel eller karameller med forskellig frugtsmag eller lakrids. Gå amok i ugetilbuddene, hvor du finder fristende varianter til gode priser. Her er helt billige karameller og lidt dyrere slags til ekstra forkælelse i hverdagen.

Få mere at vide...

Karameller til bilen

Finder du karameller frem, når det er fredag aften? Spiser du dem mest i biografen? Eller på jobbet? Uanset, alder, er karameller populært. Små karameller indpakket i papir er ikke kun fristende for børn, men er også populært blandt voksne. Her kan karameller stille lækkersulten midt på dagen. Et par karameller vælter ikke kaloriebudgettet og det er nemt at tage et par karameller med i tasken, så du har lidt godt til en lang køretur eller når du sidder i møde. På en lang biltur er det også praktisk med karameller i handskerummet, så børnene har lidt at hygge sig med, hvis tålmodigheden slipper op. Køb en pose blandet karameller med forskellige smagsvarianter – fx kakao, rom, jordbær, hasselnød eller anden lækker smag.

Tilbud på karameller (17)

3 pk. Meller eller Mentos
Til 24/8
Lakridsfudge
Til 25/8
Guldkarameller
Til 31/8
Fudge el. Go'e Stænger
Til 31/8
Slikmarked
Til 29/8
Mentos megarør
Til 29/8
Mentos rør - 2 stk
Til 27/8
Candy day karameller
Til 29/8
Riesen
Til 31/12

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.