Sponsorerede

Karameller

Tilbud på karameller

Karameller findes i mange varianter. Karameller med chokoladeovertræk, helt blød karamel eller karameller med forskellig frugtsmag eller lakrids. Gå amok i ugetilbuddene, hvor du finder fristende varianter til gode priser. Her er helt billige karameller og lidt dyrere slags til ekstra forkælelse i hverdagen.

Få mere at vide...

Karameller til bilen

Finder du karameller frem, når det er fredag aften? Spiser du dem mest i biografen? Eller på jobbet? Uanset, alder, er karameller populært. Små karameller indpakket i papir er ikke kun fristende for børn, men er også populært blandt voksne. Her kan karameller stille lækkersulten midt på dagen. Et par karameller vælter ikke kaloriebudgettet og det er nemt at tage et par karameller med i tasken, så du har lidt godt til en lang køretur eller når du sidder i møde. På en lang biltur er det også praktisk med karameller i handskerummet, så børnene har lidt at hygge sig med, hvis tålmodigheden slipper op. Køb en pose blandet karameller med forskellige smagsvarianter – fx kakao, rom, jordbær, hasselnød eller anden lækker smag.

Tilbud på karameller (22)

Daim Travel Pack - 3 poser
Til 26/2
Toms Guldkarameller
Til 29/1
Big Ben karameller
Til 26/2
Fazer poser Dumle eller Marianne
Til 26/2
Toffifee
Til 18/1
2 ps. Katjes, Fazer eller Dumle
Til 20/1
Toffifee, Werther's Original eller Riesen
Til 19/1
Toffifee el. Blok's chokoladebøtter
Til 21/1
Mamba frugtkarameller
Til 20/1
Mini Flipper eller kick
Til 25/1
Thyguf luksus fudge
Til 7/2
Villosa sallos original
Til 7/2
Werther's Original 3 stk.
Til 31/1

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.