Tilbud til studiestart

Mangler du ny bærbar eller måske en ramme øl?

Studietiden er noget helt særligt, for selvom økonomien måske er presset, så er det også en tid med masser af skæg, sjov og ballade. Men når pengene er små, er der ekstra god grund til at holde øje med de gode tilbud, så du ikke skal gå på kompromis. Her på siden kan du finde alt til studiestarten, og det inkluderer alt fra bærbare computere til øl til introfesten.

Aviser og online produkter med elektronik

Loader

Køb en brugt computer, så er der mere luft i budgettet

Vil du gerne have en fed bærbar, men på et lidt stramt budget? Så overvej at købe en lettere brugt, hvor du stadig får en næsten ny computer, men til en lavere pris. Samtidig hjælper du miljøet ved at genbruge. Hos Blue City og Kosmos Renew kan du altid finde et stort udvalg af brugt elektronik, og du får selvfølgelig stadig garanti.

En bærbar til farten

Det smarte ved en bærbar er uden tvivl dens kompakte størrelse, der gør det let at have den med på farten, lave lektier i sengen, eller se Netflix i toget. Find den perfekte størrelse til dit formål.

Kom du ind på drømmestudiet?

Jamen så tillykke! Heldigvis er der hvert år mange der kommer ind på netop deres drømmestudie, så husk at nyd det i starten inden hverdagen tager over. Herunder finder du et par gode produkter der kommer til at fylde ved de sociale arrangementer i starten. 

Brug minetilbud, når du skal handle som studerende

Velstand og studietid er sjældent to ord der rimer på hinanden, så derfor er det ekstra vigtigt at holde øje med de gode tilbud på alt fra havregryn til skraldeposer. Her på minetilbud.dk gør vi det let for alle, også studerende, at finde de bedste tilbud, så budgettet kan strække sig maksimalt. Download minetilbud app'en og kom igang allerede i dag. 

Skal du flytte hjemmefra?

Læs blogindlægget med tips til flytning